Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Muški sportsko-elegantni izgled ovog proleća

sport, elegancija, proleće
28. 03. 2023.

Sportska elegancija je savršeni sklop ležernog stila i doze elegancije. Kada bismo morali da odaberemo jednu stvar iz ormara koja bi idealno opisala ovu temu, to bi bila polo majica. Polo majice su jedinstveni i klasični komadi koji se mogu nositi i uz trenerke i uz pantalone. A gde su polo majice, tu je i renomirani Lacoste. Imperativ brenda su elegancija i istrajnost - što znači da je svaki Lacoste komad baš ovakav.

Proleće je upravo prelazno vreme između dva esktrema - leta i zime. Tako je i sportka elegancija stil između dva ekstrema koji se može premostiti uz Lacoste. Nova kolekcija je na internet prodavnici, a na vama je da odabere svoje must have komade sportske elegancije ovog proleća.
 

Muške Lacoste jakne za proleće


Za početak, muška teget jakna sa kariranom unutrašnjim delom je obavezni komad. Jednobojne i jednostavne komade iz svog capsule wardrobe-a podignite jaknom sa stavom. Preudobna je, tako da neće narušiti vašu ležernost. Rukavi su pri ivicama uzani, a oko vrata se nalazi kragna sa dugmićima. Inače se zakopčava rajferšlusom, ali je totalno kul da je nosite otkopčanu. Čarolija ove muške teget jakne je u detaljima koje možete videti na ostalim fotkama ovde. Osim teget boje, u ponudi je i bež muška jakna.

Uz fenomenalne jakne kombinujte još fenomenalnije nove Lacoste patike!

Muške Lacoste patike za proleće


Dva različita dizajna, a oba pogodna za sportsko-elegantni stil. Sa leve strane se nalaze muške patike Lacoste Europa Pro - klasične bele patike sa ravnim đonom i nekoliko diskretnih detalja. Obojeni umetak sa zadnje strane živopiše glatku belu podlogu, koja takođe ostavlja prostor da se izrazi i Lacoste znak sa bočne strane. 

Sa desne strane pak, sa više umetaka na gornjištu, nalaze se bele muške patike Lacoste L-Spin. Imaju zeleni umetak sa zadnje strane, srednji beli đon i braon gazišni deo đona koji se produžava ka peti i zakrivljuje sa prednje strane. Ove u patike u sebi nose veću dozu sportskog stila, u poređenju sa Lacoste Europa Pro koje nose više elegancije.

Glavna razlika ova dva modela jeste u tome što su patike sa desne strane pogodnije za višesatno pešačenje - zbog rebrastog đona. Patike su totalno prolećne, skidaju okove zime i raduju se letnjim mesecima.
 

Muške Lacoste polo majice za proleće

 
Obavezni deo muškog capsule wardrobe koncepta su muške polo majice. Hajde da vidimo šta smo izdvojili ovog puta.

Sa desne strane se nalazi zelena Lacoste polo majica koja će vam doneti osmeh na lice! Kao i svaka polo majica, i ova ima kragnu oko vrata, dugmiće prema grudima i znak brenda sa bočne strane na grudima. Ipak, Lacoste polo majice su posebne po svojim detaljima - svedeni dizajn, pažljivi kroj i skriveni detalji udobnosti koji se otkrivaju isključivo prilikom nošenja. To je još jedan razlog da izaberete Lacoste. 

Zelena polo majica sa fotografije je pamučna sa dozom elastina i na sebi ima sasvim zeleni logo brenda, a ukoliko preferirate originalni logo - odaberite zelenu Lacoste polo majicu na ovom linku.

Sa leve strane se nalazi po svemu drugačija muška Lacoste polo majica. Drugačija je kombinacija materijala, kao i osnovna šara, ali ne kombinacija boja. Odana bojama brenda, ova polo majica ima jednake pečate po celoj površini. Naglašene su ivice kragne, kao i rukava. Nosite je samouvereno, radnosno i u susret proleću.

Muški sportsko-elegantni izgled ovog proleća je stavka o kojoj ne treba mnogo da razmišljate uz Lacoste.
 

Podelite