Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Muške Lacoste L003 NEO patike u svim bojama

patike, boje
27. 09. 2023.

Muške Lacoste L003 NEO dolaze u standardnim bojama, neonskim bojana i zemljanim bojama. Standardne bela i crna boja su nepogrešivi izbor, dok za neonske boje morate poznavati modu kombinovanja i pratiti modne trendove. Zemljane boje su pravi uvod u jesenje i zimske dane, tako se može reći da Lacoste L002 NEO nude za svakog ponešto.

Elegancija, istrajnost i udobnost su bez premca pristuni atributi i kod ovih patika. Precizno odabrani materijali, putanja kretanja pertli, način obuvanja i izuvanja, kao i druge osobenosti doprinose iskustvu nošenja ovih patika. Muške L003 NEO patike su osveženje za vas u svim bojama. Primetićete i to da su ove patike vrlo udobne i korisne za sportske aktivnosti, ali i svakodnvne obaveze.

Nakon L001 i L002 patika, sada je vreme da reflektori upute svoje zrake prema novim Lacoste L003 patikama.
 

Standardne boje Lacoste L003 patika

 
Bele i crne Lacoste L003 patike su savršene patike standardrnih boja, za prelazak iz leta u jesen. Ovo su sportske patike koje su dizajnirane tako da se moda spaja sa funkcionalnostima. Jasan đon sa mestimičnim zarezima, gornjište od rupičaste tkanine sa podržavajućim umetcima i fenomalna kombinacija boja daju odgovor na sva pitanja. Sa belim i crnim patikama nikada nema greške.

Fantastično udobne, spremne za aktivnosti u prirodi ili svakodnevno, Lacoste L003 vam nude višestruka rešenja. Brend sa imperativom elegancije i istrajnosti nema u prvom planu ove dve karakteristike kada su u pitanju patike sa slike. Iako tako izgleda na prvi pogled, tokom nošenja ćete osetiti da se elegancija krije u detaljima, a istrajnost u neodolevanju zubu vremena.

Neon boje Lacoste L003 patika


Koja je vaša prva asocijacija kada vidite ove neon muške Lacoste L003 patike? Dobro razmislite… Da, u pitanju je teniska loptica. Ove patike i jesu inspirisane idejom brzine kretanja loptice na terenu, njeno munjevito seljenje sa jednog kraja terena na drugi zahteva posebu pažnju. Dizajnerski je pametno osmišljena kombinacija tamnozelene boje sa neon-zelenom. Ne samo da su šampionske po svom izgledu, već i po performansama koje možete ostvariti tokom nošenja istih.

Najbolje se kombinuju uz trenerke i šoreve, a mogu se nositi tokom teniskog meča ili bilo koje druge sportske utakmice. Na terenu zasijajte u novim neonsko zelenim patikama i poletite poput teniske loptice.

Zemljane boje Lacoste L003 patika

 
Osim što su zemljane boje, zelena i braon odlično stoje na muškarcima. Ovo su prilike da muškarci napuste crnu boju, ukoliko se za nju najčešće odlučuju. Ovo su patike koje su savršeno osmišljenje po pitanju estetskog dizajna, zato što se mogu nositi po terenu, ali i svakog dana. Udobnost za duge šetnje i aktivnosti je obezbeđena uz nove muške Lacoste L003 patike.

Celokupnu ponudu muških (ali i ženskih) Lacoste L003 patika pogledajte na ovom linku. Tamo ćete pronaći i druge patike kojima se nismo bavili u ovom tekstu. Ono što je sigurno, to je da su patike iz teksta najatrktivnije zbog svog estetskog dizajna i kompetitivnih funkcionalnosti. Lacoste L003 nose poznate ličnosti širom sveta, teniske legende, muzičke zvezde… Oprobajte se i vi, te odaberite svoje omijene boje novih Lacoste patika.

Nastavite sa čitanjem: 3 razloga zašto da kupuješ u Lacoste online prodavnici.
 

Podelite