Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Ukrcajte se na vreme sa L001 i L002 novim Lacoste patikama

patike, brend, ikona
23. 06. 2022.

Dobro ste pretpostavili - u imenu patika L001 i L002 - L se odnosi na Lacoste. Radi se o novim patikama koje sa sobom nose istoriju i bogato nasleđe ovog brenda. Čistoća i na njoj precizno birane boje su dve stavke koje ćete voleti ovog leta. L001 i L002 sa sobom nose najviše od Lacoste - ključne trenutke iz Lacoste istorije ispletene na moderni način. Nosite nove Lacoste patike uz ležerni dress code.

U celosti prenosimo tekst i fotografije sa zvaničnog sajta brenda i na kraju predstavljamo modele koje možete pronaći na našem asortimanu - sa linkovima! 

 

L001 i L002: ikone Lacoste patika


Fotografija: screenshot press release

Oba modela patika su bogati referencama i nijansama; kada se nose, dopunjuju individualnost nosioca, postajući jedinstveni kao i svaki trenutak u vremenu. L001 preuzima Lacoste bogato tenisko nasleđe i pretvara ga u potpuno modernu celinu; instant klasika koji premošćuje kulture i epohe, povezujući korisnike. 

Ključni detalji patika preuzeti su iz blaga Lacoste archive. Rene, prve patike koje je ikada kreirao Rene Lacoste i starinski reket iz osamdesetih. Retro oblik i raspoloženje Renea daju informaciju o duhu L001 dok se kinetičke linije koje prolaze duž ručke reketa direktno prenose u ugaoni trouglasti dizajn na gornjem delu patike. Patike su elegantno sportske i non-gender. 

L002 su veoma posebne, dvorske patike, dizajnirane posebno za žene. To su cipele za urbanu avanturu; spremne gde god grad odvede. Patike L001, ukazujući na Lacoste tenisku istoriju i bogatu arhivu čistog, elegantnog dizajna brend, dok se obraća novog generaciji i njihovoj strasti za razigranim obrtima i nostalgičnim trenucima. Patike imaju privlačni, zdepasti đon, preuveličana verzija toga koja se nalazi na L001. 

Oba modela ovih patika su dostupna u različitim bojama, kako bi se uklopili u jedinstvenu garderobu i ukrase svojih korisnika. U ovom filmu, patike su prikazane u pokretu - hodaju, igraju se, takmiče se, sastaju se - oživljene mnogim različitim likovima koji ih nose. Likovi koji su u pokretu; likovi sa slobodom duha da žive život na svoj način, bez kompomisa. Oni su prave maskote duha L001 i L002. 

Pogledajte oko sebe; svuda se magija i fantazija susreću sa stvarnošću. U ovom filmu, u svetu Lacoste, svaki dan je avantura, eskapada, misterija, izazov, šetnja parkom, čudo, radost. Otkrijte film na ovom linku

Film slavi dve ključne ikone patika Lacoste: L001 i L002. I jedno i drugo donosi izuzetnost u svakodnevno nošenje, nudeći stil i udobnost dnevnim ormarima širom sveta. Oba takođe ujedinjuju prošlost sa sadašnošću i budućnošću - donoseći arhivske elemente iz Lacoste bogate teniske istorije u savremenost. 

Ovaj film čini isto - spaja mlade i stare, globalno i lokalno, specifično sa zajedničkim. Upoznajemo različite likove - ambicioznog svetskog rekordera, energičnog psa, nezadovoljnu pčelu, fudbalera amatera, igrača stonog tenisa, između ostalih. To je proslava načina na koji krokodil prevazilazi razlike i podele, ukrštajući kulture, generacije i epohe i pozivajući sve da se pridruže putovanju. 

Omiljene L001 i L002 Lacoste patike


Po našem slobodnom izboru, izdvojićemo jedne muške L001 i jedne ženske L002 patike. 
 
Neutralne boje - bela, siva i crna na pametan način oblikuju ove muške Lacoste patike. Lako ih je kombinovati uz odeću za svaki dan, pritom je ova kolekcija i namenjena za svakodnevne aktivnosti. Naše odabrane ženske patike, pored veselih boja na gornjištu, imaju smeđi đon što je sjajna stvar kada ne želite da se primeti kada se patike isprljaju od prašine. Lacoste je doveo svoju igru na novi nivo i na vama je da to iskoristite. 

Ostale modele L001 i L002 Lacoste patika pogledajte na ovom linku.
 

Podelite