Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Moderne prolećne jakne koje podižu izgled na viši nivo

jakne, proleće
09. 05. 2023.

Poput aksesoara, moćne jakne mogu podići celokupni izgled na viši nivo. Proleće je idealno vreme za eksperimentisanje sa jaknicama. Leto je za koji mesec tu, a do tada ne dajte da vas zubato sunce prevari. Dok nosite prolećne jakne, posmatrajte kako Lacoste dizajn može da utiče na celokupni utisak. Moćni materijali, precizan kroj, pažljivo odabrani detalji i potpis glasnog krokodila.

Sportska elegancija i istrajnost su imperativ brenda Lacoste. U ovom tekstu se fokusiramo na muške elegantnije jakne i ženske sportke prolećne jakne. Pokret, ritam, sunce, ušuškanost i Lacoste su idealan spoj za nadolazeće dane.
 

Muške Lacoste prolećne jakne

 
Lacoste prolećne jakne su moćne iz više razloga, a prvi je taj što Lacoste vodi računa i o dizajnu unutrašnjosti jakne. Kao minus i plus, kao sever i jug, nepisano je pravilo da takav odnos vlada između crvene i teget plave boje. 

Prošarani, karirani dizajn u pomenutim bojama, na beloj osnovi, odaje utisak inteligencije, obazrivosti i tajnovite lepote. Dok nosite jaknu raskopčanom, ova tajna će se otkrivati u hodu, i to onom oku koji želi da sazna nešto više o vama; kojem se dopadate. Ovo je sjajan način da nenametljivo ostavite dobar utisak.

Teget plava muška jakna se može nositi i zakopčana, i to pomoću cibzara celom dužinom i sa dva dugmića na kragni oko vrata. Lacoste je brend koji vodi računa da pored sofisticiranog vizuelnog dizajna, kroj bude jednako sofisticiran. Ovo je jakna u bomber stilu blagog intenziteta, te se na ivicama nalazi elastična ranfla. Dobra ušuškanost, promišljeni stil, originalni krokodil na grudima i zagarantovano dobar utisak idu u paketu sa Lacoste jaknom. 

Kao što ste mogli primetiti na prvoj fotografiji, ova fenomenalna jakna može biti i svetlije boje. Bež Lacoste prolećna jakna se idealno kombinuje uz plitke bele patike koje su prolećni must have.

Ženske Lacoste prolećne jakne 


Ovog proleća Lacoste je razradio svoju sportsku liniju. Doza elegancije nikada ne napušta kolekcije, ali ovog puta brend briljira sa sportskom inspiracijom. Devojke i žene, pripremite se da nenametljivo šaljete dobre vibracije, tako da zbunite onoga ko vas posmatra. 

Ženska Lacoste jakna sa fotografije je zelene boje u dve nijanse. U osnovi je tamne nijanse, ali se svetlo zelena boja u oblicima pojavljuje na rukavima i sa bočnih strana. Ova svetlozelena boja nije zaobišla ni kragnu oko vrata, do koje inače doseže cibzar. Cibzar i jeste najinteresantnija stvar na ovoj ženskoj, sportskoj, prolećnoj jakni! Otvara se dvosmerno, te nudi više izbora za stilizovanje. Ivice su naborane na elastičnoj traci. Sa prednje strane se nalazi logo brenda krokodila.

Malo drugačija, crvena ženska jakna od brenda Lacoste je takođe vanvremenski komad iz nove kolekcije. Cela površina je diskretno ukrašena potpisom brenda, dok se na ramenima i rukavima ističe traka od drugog materijala - takođe sa potpisom brenda. Ova ženska jakna za prolećne uslove ima učkure oko kapuljače, ali i na struku. Možda je vreme da zaigrate tenis ovog proleća?

Prolećne muške i ženske jakne su vaš saputnik ka stilu i udobnosti. Svoj prolećni izgled ćete podići na viši nivo svaki put kada nosite Lacoste imajući na umu eleganciju i istrajnost. 

 

Podelite