Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Lacoste x Polaroid - kolekcija razigranih boja

POLAROID, NOVA KOLEKCIJA
25. 03. 2021.

Lacoste je u punom prolećnom uzletu u saradnji sa brendom Polaroid. Krokodil zauzima svoje mesto pod najsvetlijim tonovima duginih boja. Pripremite se da uz Lacoste otvorite vrata razigranim bojama koje uskoro dolaze! Pogledajte celu kolekciju na Lacoste internet prodavnici.

Lacoste vidi život kroz roze (ili crvene, zelene i žute) naočare u 2021. godini. Bez filtera, izbliza i iz širokog ugla. Radi se o promeni perspektive, o koračanju korakom napred i životu u sadašnjosti. To je šansa da se započne novi put i ostavi 2020. iza nas i daleko. Da se počne od početka i preispitaju horizonti, kako bismo se pripremili za nove uspomene.

Najbolji put do dobrih vibracija je potpuno nova saradnja brenda Lacoste i brenda Polaroid za kolekciju koja je smela, živopisna i zabavna.
     

Samo dobre vibracije

 
Polaroid hvata uspomene na sjajnom instant filmu već više od 80 godina - od velikih događaja do privatnih prilika - a sve to u živim bojama i toplim tonovima. Kao takav, inspirisao je brend krokodila. Za proleće 2021. Lacoste je duboko zaronio u ovo legendarno, živopisno i kulturno nasleđe.

Inspirisan čuvenim Polaroidovim logotipom duginih boja, koji je nastao 1963. godine, kolekcija Lacoste x Polaroid fokusira se na prepoznatljivu plavu, zelenu, žutu, narandžastu i crvenu dugu kreativnog brenda. Lacoste krokodil maršira preko smele pozadine klasičnih polo majica i kapuljača, haljina i košulja.
 

Živeti ovde i sada


Budući da je 2021. vreme za nova iskustva, Lacoste je zakoračio u izazov i kreirao reklamu snimljenu isključivo od polaroidnih fotografija.



Svi koji nose kolekciju Lacoste x Polaroid stvaraju savršenu fotografiju pokreta, okvir po okvir, kadar po kadar. Objedinjeni karakterističnim spektrom duginih boja, Polaroid i Lacoste unose u svaki komad kolekcije posvetu radosti, smelosti i slobodi.

O Lacoste-u

Od početka, od prve polo majice, Lacoste se oslanja na svoje autentično sportsko nasleđe i eleganciju zahvaljujući jedinstvenom i originalnom načinu života za žene, muškarce i decu. Lacoste nas oslobađa na spoju sporta i mode: stvara kretanje u našim životima i oslobađa naše samoizražavanje.

U svakoj kolekciji, Lacoste vanvremenska elegancija uhvaćena je kombinacijom kreativnog i klasičnog. Od svojih početaka, krokodilova aura je postajala sve moćnija sa svakom generacijom koja ju je nosila, postajući simbol izvan stila.

Prenoseći se iz zemlje u zemlju, iz generacije u generaciju, od jednog prijatelja do drugog, Lacoste komadi su prožeti emocionalnom vezom koja ih podiže do visokog statusa. Lacoste elegancija je univerzalna i trajna, te okuplja veliku zajednicu u kojoj svi poštuju i prepoznaju vrednosti i međusobne razlike.

O Polaroidu


Polaroid je osnovao Edvin Land 1937. godine, kao lice inovacija i inženjerstva. Tek 1943. godine Landova ćerka je pitala zašto nije odmah mogla da vidi svoju fotografiju? Tada se rodila se ideja za instant kameru. Deset godina kasnije to je postala stvarnost sa prvom instant kamerom.

Danas Polaroid u svojoj osnovi ima analognu instant fotografiju i predstavlja brend koji su ljudi iz celog sveta upoznali i zavoleli tokom poslednje 82 godine. Objedinjavanjem celokupnog portfolija svojih proizvoda pod jednim imenom, Polaroid postavlja svoju novu viziju da bude kohezivni globalni brend koji će nastaviti da stvara  proizvode koji ljude okuplja na smislen način.

Podelite