Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Lacoste odeća je pravi izbor za rad u kancelariji

odeća, izbor, kancelarija
14. 02. 2023.

Prošlo je tri godine od kada su ljudi sa kancelarijskim poslom počeli da rade od kuće. Sada, nakon tri godine, mnogi se vraćaju u kancelarije. Da li vam nedostaje biranje outfita za posao? Koliko god jedan ili drugi način rada imali prednosti, verujemo da svima nedostaje oblačenje za posao. Ima nečega u tome da se svako jutro probudimo i biramo kako ćemo izaći pred svet. Ta jutarnja rutina može da vrati u kolosek sve one koji su izgubili disciplinu tokom rada od kuće.

Da li se nešto promenilo za ove tri godine? Svakako da je ležerniji stil nešto što se prenelo od kuće na rad u kancelariji. To nisu trenerke, ali ležerne pantalone, polo majice i džemperi svakako da jesu prvi izbor. Dakle, elegancija nije izašla iz dres koda, ali svakako da se ležernost uselila. Zato je Lacoste najbolji izbor odeće za rad u kancelariji - donosi vam eleganciju, ležernost i istrajnost. 

Ipak, postoje kompanije koje zbog svoje delatnosti nemaju prostora da uvedu ležerni dres kod. Bilo kako bilo, Lacoste brend nudi asortiman koji između ležernog i elegantnog. U svakom trenutku možete pronaći elegantne pantalone i košulje, ali i farmerke i polo majice.
 

Ženski outfit za posao u kancelariji

 
Klasični izgled za posao u kancelariji je nešto što uvek možete dobiti od Lacoste. 

Kako?

Dizajn svih Lacoste odevnih predmeta odiše sportskom elegancijom, svedenošću i jasnoćom. Shodno ovim atributima, slobodno možemo reći da će postati must have brend za odabir odeće za kancelariju, sada još više nego ranije. 

Na fotografijama iznad se nalaze klasični primer pantalona i košulje koje treba da imate u svom ormaru. Na fotografijama iznad se nalaze ženske teget pantalone i klasična bela košulja fenomenalnog kroja koji vas neće izneveriti. Na ovaj klasični izgled uvek možete računati, jer vas neće izneveriti ni u posebnim svečanim prilikama, ni tokom kišnih dana, ni tokom sasvim običnih dana kada jednostavno želite da se osećate lepo u svojoj koži. 

Kada birate ležerni izgled za kancelariju, počnite od farmerki. To je jedinstveni komad odeće koji treba da ima svako. Što je za večernje prilike mala crna haljina, to su farmerke za dnevne prilike. Ne samo kada je casual Friday, već svakog dana. Dobar par farmerki zlata vredi, posebno kada je kroj tih farmerki klasičan. Baš takve su ženske farmerke sa fotografije, tamne denim boje, uske na struku i široke na nogavicama. Nabacite preko njih roze polo majicu i sako, i na taj način ostanite u okvirima poslovnog dres koda sa dozom ležernosti. Jednostavno zar ne?

Muški outfit za posao u kancelariji

 
Elegantne bele patike sve više postaju prihvatljive za elegantne dres kodove, pa su odličan izbor za muški outfit u kancelariji. Osim što sama bela boja asocira na eleganciju, govori o vašoj ličnosti. Održavanje bele obuće je danas postalo značajno jednostavnije nego nekada, ali lepe, uredne i blistavo bele patike zaista govore da volite svoju obuću i da brinete o sebi. 

Nove muške patike Lacoste Carnaby Pro imaju savšren sklad Lacoste zelene boje, bele osnove i braon đona. Zbog tog sklada podržavaju muške pantalone sa fotografije. Uz ove pantalone i patike možete nositi belu košulju sa zelenim Lacoste znakom ili polo majicu kratkih rukava. 

Za naglašeno ležerni izgled u kancelariji birajte džemper sa fotografije. Pruge su ove sezone u modi i nikako nećete pogrešiti kada ga obučete samostalno ili ga nabacite preko košulje. Horizontalne pruge će takođe vizuelno naglasiti vaša ramena i trup, te ćete lako postići muževan izgled.
Lacoste spaja eleganciju, ležernost i istrajnost i zato svaki muški izgled za kancelariju treba da pođe od barem jednog Lacoste komada. 

Kada nosite Lacoste u kancelariji, šaljete jednu poruku. Lacoste komadi su uvek čisti, precizno krojeni i odišu jasnoćom. Sa ljudima koji odaju takav utisak je uvek poželjno raditi. Odelo ne čini čoveka, ali mnogo govori o njemu i donosi mu nova iskustva.
 

Podelite