Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Kada se nosi ranac, a kada torba?

ranac, torba
28. 02. 2023.

Ranac i torba su dva nezaobilazna aksesoara svakog izgleda, a njihovo stilizovanje zavisi od namene. U poslednje vreme, čak, nailazimo na modele koji su istovremeno i ranac i torba. Dve zgodne stvari za svaki dan spojene u jedno. 

Ranac i torba se razlikuju po svom izgledu, po svojoj nameni, a stoga i po situacijama u kojima ih je zgodno nositi. Najbolje od svega je što se mogu pronaći u različitim veličinama, bojama i dizajnu koji se slažu uz potrebe onih koji ih nose. 

Lacoste ima svoj imperativ, a to su elegancija i istrajnost i budite uvereni da će se i jedno i drugo naći na vašem izgledu uz Lacoste ranac ili torbu. Brend krokodila i ovog puta briljira sa kolekcijom.
 

Šta je ranac, a šta je torba?


Neminovno je da ipak postoje razlike između ranca i torbe. Na fotografiji iznad se nalazi crno-bež ženska Lacoste torba. Bež detalji razbijaju jednobojan izgled. Lacoste logo kao detalj savršeno upotpunjuje ležerni i sveden dizajn torbe, a celokupan dojam se lako uklapa uz sve odevne kombinacije, pogotovo zbog izbora boja.

Torbe su najčešće oni veliki džepovi koji se mogu poneti u rukama, pomoću ručki. Možda vam najpre pada na pamet ženska torba u tote stilu, kao sa naslovne fotografije. To je sjajna torba koja ima prostora za više od pet neophodnih, svakodnevnih, stvari. Ipak nisu sve torbe takve, odnosno postoje i torbe u drugim stilovima, manje, veće i sa različitim vrstama kaiša. 

Sa druge strane, postoji ranac koji se po pravilu nosi na ramenima, i to na oba ramena. Ima nešto karakterističniji oblik džepova u odnosu na torbu, ali ima istu dozu stila i elegancije kada je u pitanju brend Lacoste.

Kada se nosi ranac?


Sjajna stvar kod ranca, i možda čak prvobitna zamisao ovakvog velikog džepa koji nosite sa sobom, jeste to što su vam u svakom trenutku slobodne ruke. To su situacije kada idete negde sa decom, posebno u kupovinu. Na fotografiji iznad se nalazi crni Lacoste ženski ranac iz nove kolekcije. Ranac crne boje krase masivni cibzari koji upotpunjuju sveden izgled i odišu sportkom elegancijom kao i uvek. U ovom slučaju, manje upadljiv Lacoste logo je u boji torbe.

Trebaju vam slobodne ruke da biste mogli rukama da birate proizvode, širite ih, razgledate, opipate. Isto je i sa decom - njima je potrebna vaša pažnja i van kuće ili stana. Stoga su rančevi neophodni aksesoar i sjajna stvar je što dolaze u različitim veličinama.

Kada se nose torbe?

 
Torbe, osim što su zgodne u svojoj ulozi velikog džepa, tako su i sjajan aksesoar za potpuniji izgled. Na modnim pistama ili na ulicama gradova visoke mode, mogu se videti osobe koje nose torbe isključivo radi ukrasa. Eto, toliko su torbe sjajna stvar - em funkcionalne, em moderne. Na fotografijama iznad se nalazi jedna ženska torba sa dva lica - crno-bež Lacoste ženska torba u tote stilu. Uz nju se na poklon dobija još jedna, manja torba iliti dodatni džep. Ovakav dodatni džep najčešće služi kao neseser. U neseru možete držati sve one intimne, lomljive ili lične stvari koje treba da ostanu van pogleda drugih ukoliko se torba otvori. Ujedno, shodno da je od istog materijala i prilagodjene boje, savršeno se uklapa uz torbu. Sjajno zar ne?

Torbe su, kao što smo već rekli, veliki džepovi sa ručkama koji se mogu nositi u rukama. Sjajna stvar je što Lacoste brine o tome da se osećate elegantno i posebno uz svaki komad njihovog brenda, pa tako i uz Lacoste torbe. Torbe možete nositi svakodnevno, dok obavljate obaveze, kad idete na posao, u večernji izlazak ili na svečanost. One podržavaju današnji casual stil modernog doba i vaše najrazličitije odevne stilove. Pročitajte i o novim ženskim torbama sa širokim kaišem.

Lacoste torbe i rančevi dolaze i u raznim bojama i oblicima, a svaki od njih je stilizovan i nosi sa sobom priču i istoriju brenda krokodila.

Da li ste već nabavili vašeg krokodila? 
 

Podelite