Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Ekskluzivno: Lacoste x Netflix

kolekcija, brend
16. 05. 2023.

Netflix i Lacoste su se udružili da bi napravili must-wear kolekciju. U nastavku vam prenosimo o kakvoj kolekciji se radi, šta je inspiracija i koje komade kolekcije možete pronaći u našoj Lacoste prodavnici. Uzbuđenje raste na samu pomisao da Lacoste i Netflix kreativno okupljaju fanove omiljenih serija: Stranger Things, Bridgerton, Money Heist, The Witcher, Sex Education, Shadow&Bone, Lupin i Elliot.

Okupljanje obožavaoca mode i zabave na jednom mestu na potpuno nov način ima nešto moćno u sebi. Uticajni modni brend Lacoste i voljeni brend koji donosi zabavu Netflix su našli način da zapale žar zajedničkih fanova. Počevši od 12. aprila ove godine, polo majice, duksevi i trenerke Lacoste će nositi krokodila koji će biti u kostimima omiljenih Netflix serija.
 

Ponešto za svakoga iz Netflix kolekcije


Kolekcija je spremna da oduševi ljubitelje avanture, romanse, tinejdžerskih emisija i ljubitelja fantastike. Baš zbog ove raznolikosti, svako će moći da pronađe nešto za sebe i ljude oko sebe. Neftlix i Lacoste su napravili sjajan izbor serija i na ovaj način okupili najveći broj obožavalaca mode i zabave. 

Ovo leto će biti drugačije od ostalih. Svi volimo Lacoste, a ovog puta brend briljira sa saradnjom. Celo leto možete nositi polo majice i čak dukseve, a toliko i trenerke i kape. Kolekcija je zadržala originalni iskaz o eleganciji i istrajnosti i pokazala da ume da prati trendove. Netlfix serije su svakako u trendu i nema osobe koja nije čula za makar jednu seriju iz njihove produkcije! 

U nastavku sa vama delimo utiske koje su podelili ljudi sa vodećim ulogama iz ove dve sjajne kompanije, a tekst je preuzet sa ovog linka

,,Oduševljeni smo ovom saradnjom koja je rezultirala jedinstvenim susretom između naša dva sveta i dve svetske reference kreativnosti i inovacije, obe sa neuoporedivom moći da okupe zajednice iz svih sfera života. Kolekcija nastala iz naše saradnje je otelotvorenje ovog moćnog susreta, naših odgovarajućih kodova, uticaja i znanja” kaže Catherine Spindler, zamenica generalnog direktora kompanije Lacoste.  

,,Mislimo da proizvodi mogu biti moćan medij za pripovedanje, a partnerstvo sa Lacoste predstavlja jedinstvenu priliku za spajanje svetova mode i zabave” rekao je Josh Simon, potpredsenik odeljenja potrošačkih proizvoda Netflix. Još dodaje ,,ova kolekcija je ubedljiv i kreativan način da fanovi izraze svoju ljubav prema našim pričama i likovima.”

Novo u našoj Lacoste prodavnici


Ikonična, genderless odeća Lacoste je revidirana u skladu sa univerzumom osam serija. Polo majice, kape, duksevi i trenerke su deo ove nove garderobe, na pola puta između sporta i mode. Za ovu priliku, krokodil je obukao kostime Netfliksovih likova i izvezen je na svim komadima u asortimanu. 

Za seriju Stranger Things, krokodilovo lice se menja u lice fascinantnog Demogorgon-a. Ukoliko ste gledali ovu fantastiku, složićete se da je ovo fenomenalan izbor. Mada ni sa glavnom junakinjom El ne bi pogrešili, možda u nastavku saradnje. 

U znak pažnje kraljici Charlotte iz Bridgerton serije, on nosi preveliku periku. Bridgerton je zaista ostavio utisak na gledaoce, shodno visokoj gledanosti u našoj zemlji, ali i shodno zanimljivim scenama. Svakako, inspiracije ne manjka kada je u pitanju kraljica Charlotte, ni po pitanju dramatičnosti ni po pitanju modnih kolekcija u seriji koje su očaravajuće. 

Ukoliko ste gledali Lupin seriju, i sigurno se zaljubili u nju, naš krokodil u ovom slučaju predstavlja seriju uz pomoć crnog plašta.


Kolekcija koja se mora nositi koja pruža obožavaocima priliku da svojim ličnim stilom uliju ljubav prema svojim omiljenim serijama i omiljenom brendu odeće. 

Kao deo saradnje, napravljeni su video snimci koji prikazuju krokodila u svetu koji meša Lacoste univerzum sa šiframa raznih Netflix serija. Vaš omiljeni krokodil na elegantni način postaje glavna zvezda videa u režiji poznate produkcijske kuće. 

Nastavite da gledate pomno, budite u toku, jer možda se izrode novi Lacoste odevni komadi na uzor vama dragih produkcijskih komada. Nastavite sa čitanjem i probudite svoju modnu inspiraciju uz tekst Moderne prolećne jakne koje podižu izgled na viši nivo.
 

Podelite