Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Čarli Braun i Snupi kao glavni likovi Lacoste & Peanuts kolekcije

Peanuts kolekcija
14. 12. 2021.

Dve ikone se spajaju u novoj kolaboraciji! 

Likovi iz svetski poznatog stripa Peanuts, Čarlsa M. Šulca, domaćoj publici poznatiji kao Čarli Braun i Snupi šou, predstavljeni su na Lacoste komadima odeće za kolekciju jesen-zima 2021/2022. Vesela kolekcija je namenjena svim polovima i uzrastima, te može obradovati celu porodicu. Od 1950. godine, likovi iz Čarli Braun i Snupi crtaća inspirišu i decu i odrasle, širom sveta, da se raduju, smeju i sanjaju. Ove sezone, Lacoste i Peanuts će se udružiti po treći put kreirajući kolekciju za muškarce, žene i decu.

Kolekcija Peanuts obuhvata odevne komade za jesen-zimu 2021/2022 koja je dostupna u našem Lacoste shopu. Iako je u pitanju casual odeća, većinu odevnih komada karakterišu jarke boje. Žene u kolekciji mogu pronaći udobne dukseve sa Peanuts printom, ali i ženske aksesoare u vidu Lacoste ženskih torbi sa Peanuts motivima. Muški deo kolekcije obuhvata majice kratkih rukava i muške dukseve. Decu lako možemo razmaziti likovima iz crtaća i Peanuts kolekcijom koja obuhvata dečije dukseve i dečije majice.
 

Likovi kolekcije Lacoste & Peanuts

 

Od ljubaznog Čarli Brauna do njegovog simpatičnog bigla Snupjja, preko Vudstoka, male žute ptičice i šefice Lucije, voljeni likovi iz Čarli Braun i Snupi stripa mogu se naći kako igraju tenis ili vode smislene razgovore u ovoj novoj Lacoste kolekciji, naglašavajući vrednosti spontanosti, humora, kreativnosti i strasti koje su utkane u kolaboraciju i kolekciju ove dve ikone.

Čarli Braun i Snupi

Čarli Braun nije neko ko lako odustaje... uprkos tome što svi njegovi drugari misle suprotno. On retko pobeđuje, ali to ga ne sprečava da nastavi igru. On je prava drugarčina, posvećeni menadžer tima, dosledna podrška Snupiju i beznadežan romantičar. Snupi je njegov pas, ali ne poput bilo kojeg drugog psa. Ne zbog toga što on veoma voli da spava na krovu svoje kućice, više nego u njoj, nego pre svega zbog njegove neverovatno bujne mašte.

Vudstok

Vudstok žuta ptičica iz stripa nije dobar letač. Ustvari, ona ni ne zna koja je vrsta ptice. Jedino što ona sigurno zna jeste da je njoj i Snupiju suđeno da budu dobri drugari. Vudstok je uvek spreman za avanturu, ali i za relaksiranje kod kuće.

Lucija, Pati i Mersi

Namrgođena i naređivački nastrojena, tačno je, ali je ona više od toga. Lucija je takođe zaštitnički nastrojena sestra, inteligentna poslovna mlada dama koja vodi svoj psihijatrijski štand i koja je ujedno zaljubljena u Šmrku. 
Nasuprot njoj, Pati je komunikativna, odlična u sportu i puna poleta. Ona preferira smislene razgovore. Njena najbolja drugarica je Mersi. Mersi se među njima ističe kao intelektualac. Ona je nerazdvojna od Pati koja fascinira Mersi svojim atletskim podvizima.

Sara Braun, Frenklin i Šmrka

Mala sestra Čarli Brauna, Sara, je radoznala i traži odgovore za sve nedoumice. Kada se suoči sa pitanjem na koje ne može da odgovori, rešava problem klasičnom filozofijom: „Koga briga?!” 
Čarli ima prijatelja Frenklina, koji je promišljen i inteligentan dečak. On voli hokej i voli biti član bejzbol tima. Iako misli da su Čarlijevi prijatelji pomalo čudni, srećan je što je deo te bande.
Raspoloženi muzički genije, Šmrka je svirao klavir još pre nego što je prohodao. On takođe uživa u bejzbolu i druženju sa prijateljima, ali nikada nije srećniji nego kada svira Betovenov komad. Kad bi samo mogao da natera Luciju da ga ostavi na miru dovoljno dugo da prođe kroz prvi stav sonate!

Iskusite i vi vrhunski susret dva brenda koji su svedoci svog vremena i istinske pop kulturne ikone na linku ovde i takođe pročitajte koliko je Lacoste ustvari „zeleno“ opredeljen u našem blog članku.


 

Podelite