Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Koju boju polo majice odabrati?

LACOSTE, POLO MAJICA, BOJA
14. 07. 2020.

Danas su polo majice dostupne u svim bojama i dezenima, a Lacoste zaista ima izdašnu ponudu ovih artikala. Široka ponuda je takva zbog različitih kupaca. Ipak, pri širokom izboru nije uvek lako pronaći model za sebe, a ovaj tekst bi trebalo da vam pomogne kako da suzite taj izbor. Hajde da se pozabavimo bojama polo majica - koju boju izabrati za određeni stil.


Klasični stil je uvek u modi


Klasični stil predstavlja nepogrešivu formu koju najčešće možete poneti u svakoj prilici. Zato je bela polo majica starterpack za klasični stil. Tenis jeste poznat kao “beli sport” i već smo pisali o tome kako bela boja definiše bezvremenost. Osim toga, bela polo majica donosi čistu i uglađenu pojavu svakome ko je ponese, zato je deo klasičnog stila. Bela polo majica je komad odeće koji odaje utisak da se uopšte niste potrudili oko svog izgleda, a izgledate šik i elegantno.

Bela polo majica se lako kombinuje uz druge delove odeće, kao što su farmerice za opušten stil ili kao kragna koja viri ispod laganog sakoa za pametni, klasični stil. Žene lako mogu iskombinovati belu polo majicu uz suknju ili farmerice. Kao što je bela boja bezvremena, tako je i bela polo majica bezgraničnih mogućnosti kombinovanja zbog svoje jednostavnosti.
 

Izberi crno za minimalistički izgled u polo majici


Minimalist je naziv za novi trend koji teži jednostavnosti i minimalizmu, odnosno teži izreci manje je više. Osim bele, crna polo majica je obavezan komad u svakom ormaru. Na svoj način, crna polo majica je laskava i univerzalna, pa na nju možete dodati bilo koju drugu boju u ostatku odevanja. Crna majica odaje utisak stamene osobe, kada je potrebno rezervisane, a uvek samouverene. Može da se nosi tokom svakog godišnjeg doba i u svakoj prilici.

Ako te zanima kako da odabreš veličinu i model Lacoste polo majice, pročitaj ovaj članak.
 

Pokaži svoja interesovanja kroz roze polo majice


Roze boja, kao najpopularnija ženstvena boja širom sveta, nije zaobišla ni Lacoste kolekciju polo majica. U eri kada se uklanjaju svi stereotipi, ni roze boja više ne važi za isključivo žensku boju. Lako je mogu poneti i pripadnici muškog pola uz odgovarajuću kombinaciju boja u ostaloj garderobi. Ovo je moderni i romantični izbor za svakoga. Verujte nam, nema razloga da ovaj komad odeće ne bude deo vašeg polo ormara.

Ipak, ako tragate za laganijom verzijom roze boje, potražite drugu verziju polo majice. U svakom slučaju, roze boja traga za jednostavnim, neutralnim bojama za kompletiranje celokupnog izgleda. Roze boja će odraditi ostatak posla.

Budi i ostani prefinjen uz polo majice


Za inteligentan i samouvereni izgled izaberite pomalo military dezen polo majice. Ovo može biti alternativa za crne majice tokom toplih letnjih dana. Za muškarce, ovo je pogodan detalj uz pantalone, dok žene mogu kombinovati ovu polo majicu sa svetlim suknjama za ženstveni izgled.

Možete da oživite svoj ormar uz zelenu polo majicu - da, dobro ste pročitali. Zelena boja je spremna da donese novi duh pozitive vašem ormaru. Zelena boja predstavlja energiju, smirenost i svežinu. Zar to nije ono što nam je svima potrebno? S tim u vezi, odaberite svoju nijansu zelene od nekoliko u Lacoste asortimanu. U svim navedenim kombinacijama, pa i u sportskim, zelena polo majica je pravi pogodak uz crne ili sive dodatke.

Pronađi svoju Lacoste polo majicu u internet prodavnici Lacoste Srbija.

Podelite