Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Kako da odaberem polo majicu za sebe?

POLO MAJICA, LACOSTE, FIT
15. 06. 2020.

Decenijama, mnogi poznati proizvođači odeće proizvode i nude različite stilove i veličine odevnih komada u svom asortimanu, radi zahteva i želja kupaca. Veličine S, M i L su prošlost. Dok sve ove nove, prilagođene varijante na prvi pogled pružaju mogućnost da se u njih savršeno stane, to ipak ne pada svima tako lako. Saznajte sve o različitim polo majicama i utvrdite koji kroj vam najbolje odgovara. Na kraju teksta ćete pronaći i četiri smernice za odabir Lacoste polo majica.

Polo majice su vanvremenske i svestrane, nose se u različitim prilikama. Da biste uvek izgledali najbolje što možete, gde god da ste, a da pritom nosite polo majicu, postarajte se da birate odgovarajuću veličinu na osnovu vašeg fizičkog izgleda i ličnih preferencija. Današnji stil Lacoste polo majice čine Classic Fit, Regular Fit i Slim Fit majice.
 

Lacoste Classic Fit polo majice


Kao što ime implicira, Classic Fit polo majice su najzastupljenije majice u Lacoste i drugim prodavnicama. Classic Fit stoji na telu “opušteno”, ali ne u baggy stilu. Majica, na delu gde je grudni koš i gde je struk, pada udobno uz telo. Primetićete, ova polo majica “više prašta” onima sa malo većim stomakom. Rukavi su opušteniji oko ruke, tako da se ruka može kretati slobodno u svim pravcima.

Dužina Classic Fit polo majice dopire ispod pojasa, odnosno ispod kaiša na pantalonama ili suknji, ali ne duže od samog rajsferšlusa ili džepova. Neretko su Classic Fit polo majice oko dva-tri centimetra duže sa zadnje strane. Jedan savet za vašu sledeću kupovinu: Classic Fit polo majice najčešće odgovaraju veličini koju uobičajeno nosite.
 

Lacoste Slim Fit polo majice


Slim Fit polo majice brzo postaju mainstream, odnosno moderne majice koje su u trendu. I njihovo ime nam govori mnogo - to je vitka varijanta Classic Fit polo majice. Ovde ćete pronaći uži rez u struku i nešto uže prijanjanje uz grudni koš.

Na prosečnom nivou, veličina grudnog koša za muške Slim Fit polo majice su oko pet-šest centimetra manje od Classic Fit-a sa veličinama oko struka koje se smanjuju upravo srazmerno sa veličinama majica, ako ne i više.

Na prvoj slici je muška Slim Fit polo majica i ona je dobra opcija za vitku i atletsku građu tela. Zajedno sa užim pristajanjem uz grudni koš, ove polo majice će biti mnogo uže kod rukava, nego što je to slučaj kod Classic Fit polo majice, i padaće više na biceps. Verovatno nećete videti Slim Fit polo majicu da visi na telu, jer je i njena dužina 2-3 cm kraća od Classic Fit-a.

Ženska Slim Fit polo majica takođe prati ovaj trend, ali to znači da je uža u grudnom košu i struku. Zajedno sa kraćim rukavima, upravo kod bicepsa, obezbeđuje liniju uz telo, što je suprotno u odnosu na Classic Fit polo majicu.
 

Lacoste Regular Fit polo majice


Povremeno, pronaći ćete polo majice koje se nude u Regular ili Custom Fit-u. Regular Fit polo majice su generalno model majice između Classic Fit-a i Slim Fit-a. Predstavljaju dobar izbor za one koji traže uži rez, ali ne na uštrb udobnosti.

Uz šta kombinovati, kada i kako nositi polo majice?


Odgovarajuća Slim Fit polo majica obezbeđuje urban i moderan izgled, savršen kada želite da začinite casual look na poslu ili izgled u večernjem izlasku. Slim Fit polo majice su samo jedan deo celokupnog slim izgleda koji sve više dobija na popularnosti.

Jedna polo majica može se lako upariti sa "oksfordicama" ili mokasinama za uglađeni izgled. Takođe, dobra su opcija za doterani izgled preko vikenda. Uparite ih sa šorcem ili suknjom i plitkim patikama, i imate dobitnu kombinaciju za lagano subotnje jutro. Ipak je Lacoste sinonim za eleganciju i istrajnost.

Takođe, dobitnu kombinaciju predstavlja situacija i kada na Slim Fit polo majicu nabacite kakav laki sako ili džemper.

Nezavisno od toga šta izaberete, uvek postoje jasne smernice koje možete pratiti kada treba da izaberete svoju polo majicu. Generalno:

- polo majice ne bi trebalo da dosežu ispod džepova
- polo majica nigde ne treba da steže ili bude preuska
- šav na ramenu treba da pada tačno na ramenu kost, ne dalje
- potkošulje su bespotrebne jer dodaju nabore

Nadamo se da vam je tekst bio od koristi i da sada sa lakoćom birate svoju Lacoste polo majicu.

Podelite