Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Samo prirodni materijali: Lacoste letnje košulje

košulje, leto, materijal
23. 06. 2023.

Najveća greška koju možete napraviti u odabiru letnjeg izgleda je da ne odaberete prirodne materijale. Lacoste je upravo izbacio svoju novu kolekciju i u našoj prodavnici možete pronaći letnje komade koji su napravljeni od 100% pamuka. Ovo je važno zato što prirodni materijali, poput pamuka, pružaju koži disanje. Sintetički, veštački, materijali, zadržavaju vlažnost i donose kajanje svakome ko na suncu provede duže od pet minuta. 

Nastavite sa čitanjem teksta da biste saznali zašto je pamuk sjajan materijal za leto i kako se muškarci i žene mogu odevati ovog leta.
 

Pamuk je vaš najbolji prijatelj tokom leta


Postoji više razloga zašto je pamuk vaš najbolji prijatelj tokom leta. Samo prirodni materijali mogu da obezbede protok vazduha do vašeg tela. Upravo to vam je potrebno kada poželite dašak vetra na neumornom suncu. Bolje ćete se osećati i odložićete umor koji nastaje usled jakog uticaja sunca. Pamučni materijali propuštaju vlagu i mogu brzo da se oduše. Definitivno ćete se manje znojiti kada nosite pamuk u odnosu na sintetiku. 

Mekani pamuk neće izazvati iritacije na koži. Apsorbovaće količine vlage, znoja i ostati suv. Kada nosite pamuk, vi nosite biljku na sebi. To je, da se podsetimo, ekološki prihvatljiv izbor - u odnosu na veštačke materijale. Sve ovo treba da podigne green flag iliti da uključi zelene lampice, koje kao i semafor, daju znak da može da se nastavi. Pamuk ide dalje!

Ženske letnje Lacoste košulje


Na fotografiji iznad se nalazi ženska letnja košulja Lacoste u eco pink boji. Napravljena je od pamuka, ima opušteni kroj, ali i kragnu sa dugmićima celom dužinom. Zbog toga Lacoste i jeste maestralan kada je u pitanju sportska elegancija. 

Skoro svi Lacoste komadi odišu balansiranim dozama elegancije koja nije zahtevna. U korist tome govori i džep sa prednje strane, a na kome se nalazi Lacoste znak. Ova letnja, pamučna, ženska košulja se može nositi svakog dana ili na žurkama pored bazena, otkopčana ili zakopčana. 

Pored ove boje, pronađite i žensku letnju košulju u plavoj - eco blue - boji.

Muške letnje Lacoste košulje


Vreme je i da muškarci uključe vacation mode i pobede ovog leta uz lagane letnje muške Lacoste košulje. Ovo je pamučna košulja kratkih rukava, sa kragnom i dugmićima celom dužinom. Nagradu za najveseliju košulju odnosi upravo lighthouse red muška košulja zbog svojih pečatiranih šara. Brend krokodila je na fantastičan i elegantan način od svog imena napravio šaru, koja se ne primećuje odmah. 

Vrednosti koje Lacoste brend deli sa svojim entuzijastama je upravo nenametljiva elegancija. Tek kada pogledate izbliza možete saznati o čemu se radi. Brend je našao pronicljiv način da dozu elegancije pomeša sa sportskim stilom - koji favorizuje velike šare i natpise brendova. 

Baš kao i kod ženskih pamučnih košulja i ova se može pronaći u plavoj boji.

Ne zaboravite da sintetika ima svoje prednosti - kada su u pitanju, na primer, kupaći kostimi. O tome smo pisali u tekstu Poliester kao odabrani materijal Lacoste kupaćih kostima. Svaki materijal je dobar, kada se koristi na dobar način. Pamuk je vaš idealni letnji saputnik kada je u pitanju odeća u kojoj provodite više časova dnevno.

Osvojite ovo leto i odnesite pobedu za udobnost, eleganciju i istrajnost uz letnje, pamučne Lacoste košulje. Više izbora možete pogledati na ovom linku, gde se nalazi najnovija letnja kolekcija.
 

Podelite