Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Lacoste stoji iza najboljeg tenisera sveta

Lacoste, Novak Đoković
21. 12. 2021.


I tokom cele 2021. godine koja je sada već za nama, Lacoste brend je uspešno ispratio slavne podvige našeg najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića. 

Godina 2021. je bila zaista jedna od godina dominacije našeg tenisera. Svoju prvu masters titulu u karijeri je osvojio davne 2007. godine, još kao dvadesetogodišnjak, dok je prva grend slem titula pala 2008. godine. Tokom ove godine, Novak je osvojio čak pet titula. Titule broje tri grend slem trofeja i to na Australijen Open-u, Rolan Garosu i Vimbldonu, zatim jedna ATP Masters 1000 kruna na Rolex Paris Mastersu i ATP 250 turnir Belgrade Open-u. Takođe je bio i u finalu na Mastersu u Rimu i na US Open-u. Uprkos Covid-19 pandemiji, Novak je uspeo uneti bar malo svetlosti i ponosa u ove tmurne dane.
 

Kako su se nizali Novakovi uspesi tokom 2021. godine?


U februaru 2021. godine, Novak Đoković je postao šampion Australijen Opena po deveti put u karijeri. Impresivno, zar ne? Ukoliko mislite da nema dalje, prvi reket planete postao je i prvi teniser u Open eri koji je osvojio po dva trofeja na sva četiri grend slem turnira i time podigao “Kup Musketara”. Pobedom na Vimbldonu u julu, Đoković je osvojio i svoju 20. grend slem titulu u karijeri. Na Mastersu u Parizu u novembru, osvojio je rekordnu 37. Masters 1000 titulu. Ovim uspehom je čak rekordni sedmi put u karijeri podigao trofej za završetak sezone na mestu broj jedan. Ovo mu je sigurno posebno značilo jer je ovim uspehom nadmašio svog idola iz detinjstva, Pita Samprasa.
Najbolji teniser sveta, Lacoste ambasador, Novak Đoković je i danas na 1. poziciji ATP liste i raspolaže sa 11.540 poena na ATP listi.

Nova Lacoste “tournament” kolekcija

Lacoste je ponosan što Novaka Đokovića u njegovim mečevima prati ruku pod ruku. Kreirana od strane i za šampiona, nova kolekcija je uvek uz njega u svim njegovim mečevima. Prozračna, ultra suva, rastegljiva, namenska odeća za tenis poboljšava svaki Đokovićev potez. Kolekcija zaista kombinuje snagu tehnike i elegancije.


Pogledajte mušku polo majicu iz nove kolekcije Novaka Đokovića izrađenu od 92% poliestera i 8% elastina koju krase tri atraktivne boje koje će razmrdati Lacoste asortiman za jesen/zimu 2021. Pored majice, novoj kolekciji pripada i muški Lacoste šorc u jarkoj plavoj boji koji je izrađen od 87% poliestera i 13% elastina. 

Oba performans odevna komada vas neće izneveriti na terenu, a posebno ne u “belom sportu”.

Podelite