Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Jesenji dečiji Lacoste outfit

deca, outfit, jesen
01. 11. 2022.

Da li sa lakoćom birate jesenji dečiji outfit? Bio odgovor da ili ne - na pravom ste mestu. U Lacoste prodavnicu je stigla nova dečija kolekcija sa interesantnim bojama i grafikama na trenerkama, duksevima, prslucima, pantalonama i majicama. Jesenja garderoba je spremna za zameni letnju!

Jesen je nepredvidiva - može biti i sunčano i oblačno - i zato je potrebno sa sobom imati duks, prsluk ili jaknu. Pripremili smo ideje kako da izgleda outfit vašeg deteta na različitim mestima - u školi, na rođendanu i u parku. 

Kada kupujete stvari za decu, pozovite ih da učestvuju sa vama u tome. Tako se stvara osećaj da je odeća i njihov izbor, pa će rado učestvovati u stvaraju outfita. Uz zanimljivu jesenju dečiju odeću, deca će rado pripremati svoje stvari unapred i učiti se odgovornosti. Dobre navike se stvaraju od malih nogu.
 

Jesenji dečiji Lacoste outfit u parku


Kako izgleda jedan jesenji dečiji dan u parku? Klinci jedva čekaju da se trčkaraju po suvom lišću, dok koriste zrake sunca koji su tu još kratko. Jesenja jutra su hladna, ali posle par sati otopli. Ovo promenljivo vreme zahteva slojevito oblačenje i zato je Lacoste dečiji prsluk idealan izbor u ovom slučaju. 

Ispod prsluka bi bila korisna majica dugih rukava, a dole farmerke. Prsluk sa fotografije iznad je tamno plave boje, ima kragnu oko vrata, dva džepa i cibzar. 

Za onaj školski dan koji bi uključivao više igre u dvorištu nego sedenja u klupi, zgodnije je da jesenji dečiji outfit bude Lacoste komplet trenerka. Kombinacijom plave boje u dve nijanse sa jasno istaknutim logoom brenda krokodila, ova dečija trenerka pogađa ukuse svih dečaka. 

Ukoliko se borite sa klincima da se obuku kada je hladno, komplet trenerka ovde igra važnu ulogu! Zbog slaganja gornjeg i donjeg dela, deca neće poželeti da skinu gornji deo čak ni malo. 

Jesenji dečiji Lacoste outfit u školi


Preslatki dečij duks sa fotografije mogu nositi i dečaci (fotka ispod) i devojčice i tako kreirati idealni jesenji Lacoste outfit. Idealan spoj tamnoplave i tamnozelene boje sa pljosnatim dugmićima koji prate dužinu duksa su neodoljive. Sa prednje strane je Lacoste znak krokodila, a ranfle na rukavima su ukrašene linijama naizmeničnih boja.

Lacoste ima svoj imperativ, a to su elegancija i istrajnost. Jednostavnost, urednost i kvalitet je ono što će Lacoste pružiti i vašem detetu. 

Jesenji dečiji Lacoste outfit na rođendanu


Rođendani u jesen mogu značiti igru unutra, ali i napolju. Svakako, rođendani su svečani susreti i svojom pojavom se dodaje ugođaju slavljenika i gostiju. Dobar izbor za dečiji jesenji outfit su tamnoplave pantalone za dečake i bela suknjica za devojčice

Pantalone su podvrnute na nogavicama i učiniće da vaš dečak izgleda kao pravi mali gospodin. 

Devojčicama bi pristajala bela Lacoste suknjica za jesenji rođendan, najbolje u kombinaciji sa čarapama kao na fotografiji. Damice i mala gospoda će uz jesenji Lacoste outfit pokupiti sve simpatije. 

Nova kolekcija Lacoste dečije odeće podrazumeva odabrane komade za najmlađe. Sada možete kupovati stvari i za decu i za sebe, posebno ako pratite Mini Me trend! Uživajte u jeseni uz Lacoste.

Podelite