Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Jesenja kolekcija trenerki - Lacoste za žene i muškarce

kolekcija, trenerke
26. 09. 2023.

Lacoste je okupio za jednim stolom poznate ličnosti na čelu sa Novakom u ime nove jesenje kolekcije koja slavi moderne trenerke sedamdesetih i osamdesetih godina. Radnja se tada dešavala u Parizu, na sportskim terenima i ulicama, a sada i širom sveta. Lacoste trenerke imaju ravni kroj, prilagođenu završnu obradu i minimalistički tok, gde šik moda postaje izbor dama i džentlmena.

Na fotografiji iznad se nalaze redom Sami Outalbali, Pablo Andjuar, Novak Đoković, Ysaora Thibus i Garance Marillier. Svi su, baš kao i vi, pozvani od brenda krokodila da uveličaju sećanje na retro trenerke iz prošlog veka. 

U nastavku, sa vama delimo predloge jesenjih trenerki i dukseva koje možete nositi ove sezone, a neki od njih su upravo ponele pomenute poznate ličnosti. Saznajte o čemu se radi i nastavite sa čitanjem.
 

Donji deo bele muške trenerke Lacoste 


Sami Outalbali je francuski glumac u beloj trenerci sa prve fotografije. Sami kaže da je za njega ova jesenja kolekcija savršeni spoj onoga što mu treba. Navikao je da bude opušten i da provodi vreme u trenerkama, ali okruženje u kojem se često nalazi zahteva eleganciju. Bela trenerka koju nosi na fotografiji je idealan spoj ova dva sveta. Donji deo bele trenerke možete pronaći u našoj prodavnici na linku iz ovog pasusa.

Ima ravan kroj, elastični struk i dve paralelne zelene linije sa bočnih strana. Znak krokodila je tačno na mestu jednog od dva džepa sa prednje strane. Lacoste trenerka se može nositi svakog dana u sportsko-elegantnom okruženju. 

Muški i ženski Lacoste duks


Muški duks sa fotografije pripada istoj jesenjoj kolekciji i donosi spoj pravih jesenjih boja. Jesen znači zemljane boje, što se primećuje u tamnoplavoj i tamnosmeđoj boji koje su okupirale ramena i rukave. Prednji i zadnji deo duksa su zadržali nežnu bež boju koja je zapravo središte zbivanja. 

Tamne boje nisu samo obična okosnica Lacoste muškog duksa, već i forma koja naglašava jasan kroj i detalje. Sa prednje strane, na grudima nalazi se Lacoste znak. Ukoliko ste posetili link iz prethodnog pasusa, videli ste da se na ivicama rukava nalaze ranfle za ušuškani osećaj tokom nošenja. 

Ženski duks sa fotografije je nežni duks sa fokusom na detalje. Obratite pažnju na kragnu kapuljače i pljosnate učkure - niste na to navikli, zar ne? Ukrasni, tanki džepić na rukavu može biti i funkcionalni, ali od svega on najviše govori o tome kako brend posvećuje pažnju detaljima. Osim na grudima, fenomenalno diskretni znak brenda nalazi se i na ranfli rukava. Ceo duks, sa svih strana, pogledajte pažljivo na prvom linku ovog pasusa.

Žena sa mačem u rukama - Ysoara Thibus


Žena mačevalac iliti francuskinja u belom odelu koja zadivljuje svetsku scenu umećem mačevanja. Njen odabir iz jesenje kolekcije je sasvim bela i pomalo šuškava trenerka, inspirisana tenisom osamdesetih godina. Dijamantski odsjaj nežnog materijala sada je spreman da osvoji ulice sveta.

Bela ženska trenerka ima kopčanje na ivicama nogavica, nekoliko džepova i znak brenda. Gornji deo ne zaostaje nimalo dok sa svojom kragnom brani telo od vetra. Pogledajte prvi link iz ovog pasusa i videćete još detaljnije materijal, kroj izrade i mesto gde se nalazi nenametljivi Lacoste krokodil.

Trenerke imaju svoje omiljeno godišnje doba i to je upravo jesen koju možete začiniti elegancijom uz Lacoste.

Nastavite sa čitanjem: Tri razloga da kupuješ u Lacoste online prodavnici

Podelite