Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


UGG fashion čizme su u modi i ove jeseni!

UGG, čizme, fashion
09. 10. 2018.

UGG čizme su jedan od najtraženijih modela čizama. Nose ih mnogobrojne poznate ličnosti među kojima su dobro poznata Sarah Jessica Parker i Blake Liveli. Tinejdžeri tvrde, a mnogobrojni UGG ženski modeli i UGG muške cipele dokazuju, da je ovaj brend čizama jedinstven i da nikada neće izaći iz mode.

 

Zašto su UGG fashion čizme tako posebne?


UGG brend predstavljaju unisex modeli napravljeni od ovčije kože poreklom iz Australije i Novog Zelanda. Ovaj malo čudan termin “UGG” nastao je u Australiji i koristio se za obuću koja je služila da utopli stopala onoga ko je nosi. Ove čizme su preko Ujedinjenog Kraljevstva došle i do američkog tržišta na kojem su napravile pravi spektakl. Ubrzo je UGG postao deo modnog trenda u SAD. Ove čizme su nakon određenog vremena kročile i na evropsko tržište, a kasnije i na ostala tržišta sveta. Ovo je jedan primer globalnog trenda koji je osvojio svet i koji je modi dodao novu nijansu.

Kako je ovaj jednostavni dizajn osvojio srca mnogih ljubitelja mode?

Čizme su izrađene od ovčije kože sa prišivenim runom. Neki UGG modeli imaju sintetički đon koji je obično izrađen od etilen-vinil acetata (EVA). Kvalitet same ovčije kože omogućava apsorbciju vlage i omogućava cirkulaciju vazduha, održavajući time temperaturu stopala u normali.

Takođe, originalne UGG čizme će vas uvek grejati i nikada više nećete morati da brinete o smrznutim prstima na stopalima. Modeli dolaze u raznim bojama kao što su crna, roze, plava i kesten boja. Ono po čemu su poznate ove čizme jeste njihova visina. Ona može da varira od modela do modela. Uglavnom se visina kreće iznad zgloba, pa sve do kolena. A pored visokog kvaliteta, nikako se ne sme zapostaviti činjenica njihovog lakog uklapanja u razne fashion trendove i lakog kombinovanja sa raznim odevnim kombinacijama. Ovo je verovatno glavni razlog tolike popularnosti UGG čizama.


Da li su sve UGG čizme istog kvaliteta?


Kada neko želi da kupi originalne UGG čizme, veoma je bitno da zna sve što je prethodno navedeno. Materijal od kojeg su modeli izrađeni mora biti od ovčije kože. Cena prati kvalitet i nemoguće je pronaći veoma povoljne originalne UGG čizme. U istoriji ovih proizvoda su se pojavljivale i neke varijante izrade od drugih vrsta koža. Međutim, takvi modeli su smatrani “lažnim” modelima, jer nisu nudili čak ni sličan izgled, niti kvalitet za nižu cenu. Na kraju krajeva, takvi modeli nisu uspeli da prevare ni poznate ličnosti i ljubitelje mode, te prodaja originalnih UGG čizama nije mnogo opala.

N Fashion je jedan od online prodavaca UGG čizama koji zaista prati trendove ovih modela i nastoji da zadovolji kupce pružajući im maksimalni kvalitet obuće.

podeli