Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


PUMA Defy Luxe – novi izbor Selene Gomez

PUMA, DEFY, SELENA GOMEZ
09. 11. 2018.

Nakon niza uspešnih modela, PUMA je i ovaj put uspela da oduševi svoje verne obožavaoce. Predstavljamo vam najnoviji model ženskih patika, PUMA Defy Luxe, koje su postale jedne od omiljenih modela u sportskoj kategoriji obuće. To je i sasvim očekivano s obzirom na dizajn i kvalitet ovog modela.
 

Neprevaziđena udobnost i dizajn PUMA Defy Luxe ženskih patika


PUMA Defy Luxe ženske patike su dizajnirane tako da prijanjaju ženskom stopalu i pružaju maksimalnu udobnost prilikom nošenja. Pleteno gornjište obezbeđuje lakoću kretanja, a izdignuto gazište izrađeno je od prilagodljive pene, tako da pruža dodatnu potporu stopalu pri različitim kretanjima. Ova kombinacija čini Defy Luxe naprednim modelom patika, koji je savršen za podršku brzim pokretima prilikom treniranja.

Pored udobnosti, PUMA je dizajn Defy Luxe modela podigla na potpuno novi nivo i pružila maksimalno uživanje svakom korisniku. Sportski, ali istovremeno moderan look lako se uklapa u urbani život svake žene, te ove patike predstavljaju savršeni izbor.

Koje odevne kombinacije odabrati uz PUMA Defy Luxe?

Danas postoji veliki izbor sportskih odevnih kombinacija, ali kako izabrati najbolju? Možda vam mi možemo pomoći da pronađete svoju kombinaciju za trening. Ženske helanke PUMA Ambition Mesh Tight se idealno uklapaju sa ženskom majicom PUMA Ambition Crop. Uz ova dva sportska komada i uz ženske patike PUMA Defy Luxe, vaša odevna kombinacija biće savršeno skladna i spremna za nove sportske pobede.

Selena Gomez kao deo PUMA porodice

PUMA je dobro poznata po kolaboracijama sa brojnim poznatim ličnostima kao što su The Weeknd, Rihanna, Cara Delevingne, Kylie Jenner i mnogi drugi. Pre nešto više od godinu dana PUMA porodici pridružila se i Selena Gomez, kao najnoviji PUMA brend ambasador.
Selena Gomez je svetska zvezda koja pored izuzetnog vokala neguje i izuzetan stil kada je odevanje u pitanju. Osim što je brend ambasador, ona učestvuje i u dizajniranju PUMA modela, a da zaista uživa u tome - uverite se i sami.

Selena je jednom prilikom izjavila: "Biti deo PUMA porodice je veoma uzbudljivo za mene. PUMA je postavila pravila igre kada je u pitanju sportska odeća i moda. Izvanredno je videti kakav uticaj ima PUMA na stil i kulturu populacije, a ja sam zaista uzbuđena što sam deo toga. Nadam se da zajedno možemo stvoriti nešto posebno. Već imamo neke zaista cool projekte na kojima radimo". S druge strane, i iz PUME šalju pozitivne signale kada je ocena saradnje sa svetskom zvezdom u pitanju, a tome mogu posvedočiti i fenomenalne fotografije na Instagramu.

podeli