Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Nike inspiriše širom sveta

NIKE, AIR MAX, JUST DO IT
25. 02. 2019.

Nike je američka multinacionalna korporacija koja važi za jednu od najuspešnijih i najvećih korporacija kada je kvalitet i dizajn sportske opreme u pitanju. Misija “Nike” korporacije jeste da proširi ljudski potencijal, kreirajući inovacije i sportsku opremu budućnosti. Ovoj kompaniji kupci veruju, a do tog cilja kompanija je stigla zadovoljavanjem potreba kupaca za inovativnom i savremenom sportskom odećom i obućom tokom dugog niza godina.

Nike brend su sledili mnogi poznati sportisti kao što su Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, ili Neymar, i to je jedan od dokaza da su čak i najveće svetske zvezde uspele da se povežu sa vrednošću koju nosi Nike.
 

“Must have” Nike duksevi i patike


Najnovije kolekcije “Just Do It” i “Nike Air” doprinele su tome da “Nike” bude jedan od najpoželjnijih brendova ove sezone. Ukoliko ste spremni da i ovog puta upotpunite svoj izgled jednom od najpopularnijih robnih marki na svetu, onda ste na pravom mestu.



Kolekcije pod sloganom “Just Do It” predstavljaju kolekcije koje su inspirisane pojedincima koji su oborili granice, koji su spajali ljude zahvaljujući svojim dostignućima i koji su inspirisali generacije sportista da tragaju za svojim snovima. Slogan je u kompaniji prvi put korišćen 1988. godine i od tada je kompaniji doneo vrtoglavi uspeh. Kada je obuća u pitanju, “Nike Air” kolekcija se odnosi na dobro prepoznatljivu tehnologiju vazdušnih jastuka u đonu patika. O rađanju same ideje za najudobnije patike današnjice možete pročitati ovde.

S druge strane, kada govorimo o odeći iz ove kolekcije, klasični Nike duks uvek može biti dobar izbor uz kombinaciju sa nekim od Nike modela patika. Uzmimo za primer muški duks Hoodie FZ FLC, koji odlično pristaje uz Nike Nightgazer patike. Većina sportskih dukseva brenda Nike lako se uklapa uz sportske majice. Duksevi koji poseduju rajsferšlus mogu se kombinovati i uz majice i farmerice, a čak se mogu koristiti i u hladnijim prolećnim danima kao zamena za jaknu.

Ukoliko ste maštoviti, preporučujemo da posetite našu kolekciju obuće i odeće i napravite kombinaciju koja vama najviše odgovara.

Novi Nike Air Max modeli patika


Nike je najprepoznatljiviji kada je u pitanju “street style”. Upoznajte se sa najnovijim modelima patika kao što su Nike Air Max Command Leather ili Nike Air Max Invigor. Inspirisan trendovima na svetskom tržištu, Nike je za svoje ljubitelje pripremio samo najbolje ove sezone. Nove moderne boje uz svedeni dizajn patika lako će se uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju. Silueta Air Max modela prati oblik vaše noge, dok udobnost vazdušnih jastuka u đonu patike ostaje prepoznatljiva. Logo brenda je itekako poželjan na vašoj obući, jer ćete upravo uz njega postati deo jedne priče koja traje već dugi niz godina.

podeli