Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Atraktivni modeli GUESS obuće i odeće za glamurozni izgled i prestiž

GUESS, odeća, obuća
31. 10. 2018.

Kada govorimo o najnovijim trendovima i modi, nemoguće je izostaviti GUESS fashion obuću i odeću. Ako ste neko ko voli da izgleda lepo i pri tome ostavite veoma prijatan prvi utisak na svakoga koga sretnete - pogledajte zašto bi GUESS brend trebalo da bude vaš prvi izbor, a N Fashion je za vas obezbedio obuću i odeću ovog unikatnog brenda koji je osvojio ceo svet.
 

Kako je GUESS nastao i zašto je toliko popularan fashion brend?


GUESS je brend koji je nastao na zapadu, u SAD, a na samom početku bavio se isključivo prodajom odeće. Ubrzo nakon što se prodaja proširila i na svetsko tržište, ovaj brend je počeo da proširuje svoj asortiman proizvoda. Danas, pored odeće, u okviru asortimana GUESS brenda možete pronaći i nakit, parfeme, cipele i patike.

Davne 1981. Godine niko nije ni slutio da će ovaj brend izrasti u jedan od prestižnijih na tržištu. Sam naziv brenda je nastao na jedan veoma zanimljiv način. Jedan od trojice osnivača, Georges, je prolazio pored McDonald’s-a i pitao vozače da pogode koji je najveći čizburger sa bilborda kompanije. Kako je svako pitanje počinjao sa “guess” (“pogodite” eng.), došao je na ideju da svoj brend tako i nazove. Nakon nekog vremena je došao kući i rekao svom bratu suosnivaču: “Mislim da sam pronašao naše ime”. Tako je sve i počelo.

Ideja osnivača kompanije GUESS je na početku bila da brend bude luksuzan i dostupan samo određenoj populaciji koja ima veću kupovnu moć. Nakon uspešne prodaje i proširenja poslovanja širom sveta, osnivači GUESS fashion brenda su počeli mnogo više da ulažu u poslovanje. Angažovani su poznati modeli koji su predstavljali ovaj brend kao što su Anna Nicole Smith, Eva Herzigova i mnogi drugi. Proširenjem na svetsko tržište, GUESS je postao must have. Iako je ovaj brend danas dostupan svima, on je i dalje jedan od veoma atraktivnih i jedinstvenih brendova na svetu. Može se takođe reći i da je neprevaziđen u svetu mode zbog stila koji neguje. GUESS kompanija je do danas ostala dosledna svom stilu i dizajniranju svakog artikla sa posebnom pažnjom, što je ovaj brend svakako izdvojilo iz obilja drugih brendova.

Zanimljivi momenti u istoriji GUESS brenda

Jedan od važnih momenata GUESS istorijata jeste proslava dvadesetogodišnjice GUESS satova 2004. godine. Na ovom događaju je predstavljen ekskluzivan ručni sat.

Pogledajte o kom modelu se radi...



Iste godine GUESS se proširio u još više zemalja i otvorio svoje outlet centre, gde su kupci mogli da pronađu svoje omiljene modele po pristupačnim cenama. Ali, to nije bilo sve.

Naredne godine kompanija je započela prodaju parfema i načinila ogroman korak u svetu mode. “GUESS for woman” i “GUESS for man” su prvi parfemi koji su se našli u katalogu ove kompanije. Nakon parfema, brend je ponovo usrećio ljubitelje mode, a ženska populacija se oduševila činjenicom da je asortiman brenda bio proširen dodatnim linijama proizvoda za žene pod nazivom Marciano. Nakon lansiranja ženske kolekcije 2006. godine GUESS je lansirao I mušku kolekciju odeće. Zanimljiva činjenica je da je naručivanje ovih modela bilo moguće isključivo putem Interneta.

A onda je, u jednom trenutku, Paul Marciano odlučio da postavi novo lice na mesto generalnog direktora ove kompanije. Prva nominovana bila je Camila Cabello, bivša pevačica grupe “Fifth harmony”, ali je to mesto ipak zauzela čuvena Jeniffer Lopez.


Činjenice o GUESS brendu za koje niste znali


Prvobitni proizvodi ovog brenda bile su farmerke. Po tome je GUESS bio, ali i ostao poznat i to je ujedno bio i prvi proizvod koji su prodali. Ako ste ljubitelji filma “Back to the Future”, onda ste verovatno primetili odeću koju su braća Marciano specijalno dizajnirala za jednog od aktera. GUESS je bio među prvima koji je brendirao farmerke. Zbog toga su, između ostalog, ljudi počeli da kupuju i ostali lojalni brendu.

Logo brenda - šta se krije iza njega?


Logo GUESS brenda se sastoji iz crvene i crne boje i u obliku je trougla. Kada je reč o crvenoj boji, ona oslikava ljubav i strast. Nasuprot ovoj boji javlja se crna, koja oslikava eleganciju. Kompanija tvrdi da se svako može pronaći u tim bojama.


N Sport i N Fashion prepoznaju kvalitet i nude samo najbolje


Već dugi niz godina patike i cipele iz ponude N Sport i N Fashion prodavnica su omiljeni izbor mnogih. Bilo da želite GUESS ženske patike, muške patike, cipele, čizme, ili bilo koji drugi proizvod, N Fashion je tu za vas. Pogledajte našu GUESS ponudu i zaljubite se u novu kolekciju koju vam je GUESS priredio.

podeli