Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Pet načina da začinite vaš Lacoste polo izgled

POLO MAJICA, KOMBINACIJE, DODACI
24. 07. 2020.

Klasična Lacoste polo majica je napredovala godinama. Tridesetih godina prošlog veka je postala zvezda svakog garderobera i od tada dinamično putuje kroz vreme. Sada se može pronaći u bezbroj različitih boja, dezena i krojeva. Ovaj klasični i udobni komad odeće se savršeno uklapa u moderni životni stil.

Polo majica je neophodan i prilagodljiv komad odeće kada gradite svoj izgled. Prava kombinacija postoji i za mušarce i za žene. Polo izgled može da se kreće od sportskog, preko glamuroznog, pa sve do retro i sasvim modernih izgleda onih koji prate modne trendove. Lacoste polo majica vam dozvoljava da napravite jedinstven izgled za svaku priliku. U Lacoste online prodavnici pogledajte koji dodatak odgovara vašem stilu uz polo majicu.
 

1. Dodaci na Lacoste polo majicu


Prvo pravilo, koje se primenjuje kada je u pitanju trendy polo izgled, može stati u jednu reč: dodaci. Dodaci vezuju pojedine delove odeće i čine izgled celovitim. Naši favoriti su kačketi, sunčane naočare, kaiševi i šalovi. Naravno, svaki od ovih dodataka upotpunjuje stil onda kada mu vremenske prilike dozvoljavaju. Najbolji dodaci su oni koje možete nositi tokom cele godine, poput naočara za sunce i kaiševa. Svaki od dodataka može da začini vaš izgled, odnosno da mu doda note koje opisuju vašu osobenost. Možda vašem Lacoste izgledu nedostaje samo ženski ranac.

Neočekivani dodatak na izgled može kompletno da promeni stav koji pokazujute svojom polo majicom. Dodajte na svoj polo izgled nežni šal oko vrata, sat na ruci, ili čak šešir. Polo majica je klasični komad odeće koji zamenuje sve trendove. Polo traje uvek. Polo majica podržava dodatke koje možete da prilagodite bilo kom stilu.  Dodaci su tu za final touch. Ukoliko već niste, pročitajte više i o tome kako da odaberete svoju polo majicu.
 

2. Obucite se slojevito uz Lacoste


Da, postoji razlog zašto nikada nećete svoju polo majicu tokom zime odvojiti na gomilu gde su letnje stvari. Razlog je što ćete polo majicu nositi tokom cele godine. Kada zimski povetarac zameni letnje sunce, polo majica je i dalje spremna za nošenje. Lacoste polo majica odlično se uklapa i za jutarnju kafu, kao i za večernji koktel. Polo majica je savršeni komad odeće za slojevito oblačenje. Ukombinujte svoju Lacoste polo majicu sa džemperom, sakoom, ili sa oba. Uveče, pred koktel veče, samo sklonite sa strane ove dodatke i uživajte uz polo majicu.
 

3. Dodajte boje na polo majicu


Probudite umetnika u sebi! Pitate se koju boju polo majice odabrati? Oživite neutralne boje Lacoste polo majice uz razigrane boje. Isto tako, svedite izgled jarkih boja jednostavnom bojom polo majice. Kako na poslu, tako i na tenisu vikendom, kontrast boja će učiniti vaš izgled svežim i zapamćenim. Osim toga, klasične boje polo majice smo i mi pretvorili u razigrane! Baš takvi su i ovi modeli: muška polo majica i ženska polo majica.  Neustrašiv, a zabavan izgled istovremeno.
 

4. Postavite trend uz edgy stil


Kako god da ukombinujete Lacoste polo majicu, ona može predstavljati vaš centralni komad odeće ili onaj koji će za vas raditi iza kulisa. S obzirom na to da polo majice ne znaju za granice, vaš stil će uvek biti po poslednjoj modi. Lacoste polo majica će se uklopiti u svaku ideju. Koristite hrabre kombinacije boja da pokažu vašu razdraganu stranu, a u suprotnom koristite kombinaciju jedne ili dve boje i njihovih nijansi za svedeniji izgled. Lacoste polo majicu uvek možete da prilagodite vašem temperamentu.
 

5. Ostanite stilizovani uvek uz Lacoste


S obzirom na to da Lacoste polo majica izgleda elegantnije od obične majice, polo majica može da se nosi uz odelo ili sako. Savršena kombinacija za poslovne dane i poslovne sastanke. Lacoste polo majica vas neće opteretiti, već će raditi za vas. Čak i uz farmerice, uske ili široke, polo majica će podržati vaš stav. Napravite jednostavan, a stilizovan izgled koji je pogodan za poslovne prilike.

Lacoste polo majice su savršene zato što nema potrebe da se dvoumite: uvek su pravi izbor za bilo koju kombinaciju. Započnite svoju kreativnost već danas uz Lacoste.

Podelite