Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, kolekcija, Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld x Smiley kolekcija

29. 04. 2022.

Ekstravagantno, elegantno, sunčano, nasmejano - to mogu biti ključne reči nove saradnje dva velika brenda Karl Lagerfeld i The Smiley.

N Fashion donosi plitke patike, majice, pantalone i suknju sa glavne fotke u vaš garderober. Nasmejte se, okupajte se u sunčanim zracima proleća i postanite deo velike saradnje dva velika brenda. 

The Smiley je brend koji širi pozitivu kroz modu i ohrabruje nas da pokažemo empatiju, saosećanje i zahvalnost. Na ovaj način The Smiley gradi bolju budućnost za sve nas. Odvojite malo vremena za osmeh. 

U nastavku teksta prenosimo deo zvaničnog teksta o onome šta nas čeka ove sezone od poznatog brenda, sa fokusom na saradnju sa The Smiley
 

Karl Lagerfeld kolekcija za proleće i leto 2022.


Na fotkama iznad su ženske bele patike sa žutim đonom i The Smiley znakom. Dodatno, znak je dorađen zaštitnim znacima Karla Lagerfelda - naočarima i repom. Sa desne strane su bele ženske patike sa motivom nasmejanog sunca i Karlovih sunčanih naočara.

Brend Karl Lagerfeld sa zadovoljstvom najavljuje svoju kolekciju za proleće-leto 2022. Nadovezujući se na Karlovu naklonost prema novim počecima, nova kolekcija izaziva osećaj obnove i kulturnog resetovanja, dok slavi život u njegovom najčistijem obliku. 

Gledana kao nadogradnja kružnosti sveta, kolekcija poznata kao Life 2.0 crpi svoju inspiraciju iz osnovnih prirodnih elemenata: zemlje, vazduha, vatre i vode. Ovaj uticaj se prenosi na čitavu kolekciju kroz izbor šara, tkanina i palete boja, zadržavajući uglađenu estetiku roka koja nudi novost, samopouzdanje i iznad svega, evoluciju. 

Prvi izbor uključuje širok spekatar stilova za toplo vreme sa upadljivim šarama i elegantnim, koordinisanim izgledom i odvajanjem na mestu. Inspirisan elementima zemlje i vazduha, ovaj koncept dolazi do izražaja kroz upečatljiv izbor boja i odabir šara. 

Karl Lagerfeld x Smiley


 Na fotkama iznad je žuta suknja koja se može nositi uz ravne ili cipele sa štiklom, kao i sa lifestyle patikama. Pored suknje je udobna crna ženska trenerka, sa upečatljivim The Smiley znakom. 

The Smiley je brend koji je lako prepoznatljiv po svom jasnom pristupu globalnoj pozitivnosti. Ova jednostavna, ali snažna poruka koja promoviše sreću i obnovu povezana je sa opštom temom Life 2.0 u kolekciji proleće leto 2022. Saradnja Karl Lagerfeld x Smiley predstavlja spoj dve ikone i poklapa se sa pedesetogodišnjicom brenda The Smiley, označavajući prekretnicu koja je sadržana u kolekciji poznatoj po svom uzvišenom dizajnu.

Bezvremenska ikona osmeha dobila je novi izgled sa brendom Karl Lagerferld brendiranjem univerzalnog osmeha i dodavanjem Karlovih sveprisutnih naočara za sunce. Određeni komadi u kolekciji imaju čak i Karlov sveprisutni rep u kosi, čineći kolekciju očiglednijom. 

Celu ponudu Karl Lagerfeld x Smiley pogledaj u N Fashion internet prodavnici

Profil brenda Karl Lagerfeld 


Modna kuća Karl Lagerfeld deli ikoničnu viziju i estetiku dizajna svog osnivača, spojenu sa savremenim duhom koji gleda u budućnost. Brend slavi njegovo kolosalno nasleđe i udiše njegovu strast, intuiciju i neiscrpnu kreativnost u srž svog DNK. Uz klasike inspirisane Parizom i rok-šik stavom, Karl Lagerfeld uključuje konfekcijske proizvode za žene, muškarce i decu, kao i torbe, malu kožnu galanteriju, obuću, parfeme, naočare i mnogo toga. 
 

Podelite