Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, stil, cipele

Harmont&Blaine: premium casual brand

21. 01. 2022.

Premijum casual brend nudi odeću i obuću za muškarce, žene i decu. Brend je osnovan u Napulju pre skoro 30 godina, a do danas je specijalizovan u dizajnu, proizvodnji i distribuciji obuće i odeće. Ono što je prepoznatljivo i potpis samog brenda jeste znak psa jazavičara. Harmont&Blaine ćete brzo zavoleti, jer visoki kvalitet svakog dana ne isključuje odličan dizajn. 

Široko priznati u Italiji i šire, brend se izdvaja u savremenoj modnoj industriji zbog jedinstvenog načina na koji predstavlja mediteranski životni stil. Obuća i odeća visokog kvaliteta i neprestano kreativno istraživanje u smislu boja, oblika i materijala su svojstva Harmont&Blaine brenda. Na ovaj način, dolazi se do ljudi različitih ukusa i očekivanja, a koji su sve zahtevniji i modno osvešćeni pojedinci.
 

Domenico, Paolo, Massimo i Montefusco



Izvor: harmontblaine.com

Italijanska duša je utkana u svaki Harmont&Blaine komad. Ona se oseća na svetskoj sceni i to je ono što ih čini drugačijim od ostalih. Četvorica braće su strastveno definisali nepogrešivu etiketu casual stila. Najpre su proizvodili kožne rukavice, a zatim su ušli u sektor muških modnih dodataka lansiranjem kolekcije prugastih kravata. Snažni identitet predstavljen kultnim jazavičarem se fokusira na lak, šaren i udoban izgled; prepoznatljiva estetika prožeta razigranim vibracijama nas osvešćuje na italijanski način. Budi i ti deo italijanske svakodnevne mode.

Jazavičar Harmont&Blaine


Izvor: harmontblaine.com

Simbol brenda Harmont&Blaine je hrabri, elegantni i razigrani pas jazavičar koji predstavlja stalnu kreativnost i strast brenda prema originalnom i neočekivanom. Jazavičar je ovde autentični amblem koji naglašava i razlikuje svaki Harmont&Blaine predmet od ostalih. Iza ovog znaka se krije izvrsnost i vrhunski kvalitet muške, ženske i dečije odeće i obuće. 

Smart casual stil


Kreativni pristup brenda Harmont&Blaine prevazilazi klasična pravila krojenja kako bi pružio izgled za svaku priliku - od kancelarijske atmosfere preko slobodnog vremena sve do putovanja u inostranstvo. Tokom celog dana vas uz Harmont&Blaine očekuju udobnost i sloboda kretanja, opušten i moderan stav. Ipak, pojava i način odevanja ostavljaju snažan prvi utisak gde god da se pojavite. 

Odevni predmeti su zamišljeni tako da neometano prelaze sa ranih jutarnjih poslovnih sastanaka na večernje izlaske i odlaske na kratki odmor. Kako i sami kažu - grafičke slike, ekskluzivne šare i precizni detalji se dosledno mešaju u jedinstvenom balansu opuštene elegancije i svakodnevnog šarma. 

Muške Harmont&Blaine cipele u N Fashion internet prodavnici


Okej, već preko same fotografije se nazire italijanski duh i misao. Crne duboke muške čizme koje se mogu nositi svakog dana ili u posebnim prilikama. Imaju đon sa potpeticom, pertle sa šarom, rajferšlusom sa unutrašnje strane i čvrstim jezičkom. Uz njih se savršeno uklapaju crne pantalone ili farmerice. Dodajte košulju i džemper, nabacite moderan kaput i osvojite svet svakim korakom. Osetite se kao da ste na italijanskim ulicama, odišući stilom u društvu modernog jazavičara. Muške cipele Harmont&Blaine možete pronaći na ovom linku

S obzirom na hladne dane, odabrali smo model koji može upotpuniti vaš cipelarnik već danas. Toliko su elegantne i večne da nećete poželeti da ih ostavite čak ni kada otopli. Srećom, u N Fashion internet prodavnici možete pronaći i niske modele Harmont&Blaine muških cipela, a sve možete pronaći na ovom linku
 

Podelite