Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Cool Moon čizme

01. 02. 2023.

Prognoza ne pokazuje mnogo snega, ali pokazuje još mnogo hladnih dana i zato nam treba topla obuća kao što su čizme od ovčje kože. Ništa ne govori u prilog kvalitetu kao činjenica da proces pravljenja čizama iziskuje i ručni rad. 

Umetnost proizvodnje obuće Cool Moon se ogleda u biranju samo najkvalitetnije ovčje kože za svoj proces pravljenja. Ovčja koža se zatim ručno izrađuje u obuću za vrhunsku udobnost. Svaki par Cool Moon čizama garantovano ispunjava jedinstveni kvalitet i udobnost.

Decembar, januar i februar su tihi, lepi i misteriozni meseci. Upravo se u njima krije tajna lepote dizajniranja u Cool Moon-u.
 

Ženske čizme Cool Moon u N Fashion prodavnici


Izvor: instagram.com

Na fotografiji iznad se nalaze ženske čizme Cool Moon Curly u bež boji. Imaju srednji đon i gazište sa urezima, a duboke su do iznad članaka. Na gornjištu i prema ivicama se nalaze karakteristični kovrdžavi vuneni detalji. Pored funkcionalnosti, ovaj dizajn će dodati vašem zimskom, opuštenom izgledu. Pertlanje se prostire u smeru cik-cak i može se završiti kružnom putanjom oko same čizme i noge. 

Cool Moon se može nositi na planinama, skijalištima i u svakodnevnom životu. Ovo nisu samo još jedne dizajnerske čizme, već sa sobom nose mnogo više epiteta. Krojene su tako da budete jedinstvene, da se osećate dobro i počnete da istražujete. Brend ostaje ukorenjen u ovčjoj koži, što je i profesionalna orijentacija i profesija brenda.

Dizajn i tehnička infrastruktura se obavlja od strane profesionalnog proizvodnog tima i to ručno uz podršku tehnoloških mašina. Dakle, svaki par obuće ručno izrađuju veterani obućarskih majstora. Zatim posle poslednje kontrole kvaliteta cipele ispraćaju ljubavlju sa proizvodne trake. 

U N Fashion prodavnici ćete pronaći dva modela u više boja. Curly čizme imaju kratke kovrdže koje svojom gustinom ne propuštaju hladnoću. Sa druge strane, Furry imaju sjajno krzno, koje ponovo, zbog svoje gustine, ne propušta hladnoću. Ispod se nalaze ženske čizme Cool Moon Furry u sivoj boji.

Kako se neguju čizme od ovčje kože?


Cool Moon čizme od ovčje kože za sneg treba redovno provetravati i tako one ne zahtevaju posebnu negu. Vunu povremeno treba pljeskati da izađe potencijalna prašina ili trunčići. Deo obuće gde se prostire antilop se može čistiti suvim peškirom za fleke, a mrlje se uklanjanju blagim trljanjem mokrim peškirom. Na to možete dodati i prirodni sapun. Dajte vremena čizmama da bi se osušile i to na sobnoj temperaturi. 

S obzirom na to da smo predstavljem brenda Cool Moon dali prednost ženskim čizmama, pročitajte i tekst Moderne muške čizme u N Fashion prodavnici.

 

Cool Moon čizme se prave sa svešću o ljudima i životnoj sredini


U Cool Moon-u kažu za sebe da su sanjari. Oni su i stručnjaci za obradu ovčje kože. Zanatsko umeće i tehnološke inovacije u svim njihovim poslovima dovode do savršenog proizvoda od ovčje kože.

Osnovna vizija brenda Cool Moon je: proizvesti moderne čizme za sneg na etički način i pokazati osetljiv stav prema ljudima i životnoj sredini. 

Cool Moon čuva i neguje svoj integritet dajući do znanja svojim kupcima da su čizme proizvedene zakonito, pošteno i bez štete po životnu sredinu. Tajna svakog uspeha su ljudi koji stvaraju proizvode, pa se tako Cool Moon usmerava na zadovoljstvo svojih zaposlenih. Na ovaj način su uspeli da plasiraju svoje proizvode u 23 svetske zemlje, a sada su dosupni i u N Fashion-u.

 

Podelite