Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Zašto je bolje da kupuješ online?

ONLINE KUPOVINA, WEB SHOP
09. 08. 2019.

Internet je načinio preokret u načinima kupovine. Zbog mnogo prednosti i benefita, sve više i više ljudi danas kupuje stvari online nasuprot tradicionalnoj kupovini. Koje su to prednosti online shopping-a za tebe?
 

Praktičnost

Da li postoji prodavnica u kojoj možeš kupovati nedeljom, u udobnosti svog doma, u svojoj pidžami, 24h dnevno? Da, ali samo na Internetu. Online kupovina nema redove čekanja, nema radno vreme, nema stresa, niti napora. Online kupovina pruža mogućnost užitka u kupovini.
 

Veći izbor proizvoda

N Sport online prodavnica nudi kompletnu ponudu svog asortimana, sa svim varijacijama, bojama i modelima svih brendova u ponudi. Zašto bi sebi uskratio/la mogućnost izbora? Priušti sebi širok dijapazon izbora i odaberi najbolje za sebe.
 

Poređenje cena

Pri online kupovini, lako možeš izvršiti komparaciju cena i karakteristika proizvoda i odlučiti se za onaj koji tebi najviše odgovara. U maloprodajnim objektima to često bude nešto teže, pogotovo u slučajevima kada nisu dostupne sve informacije o artiklima, niti dovoljno vremena za poređenje.
 

Veća sniženja

Pojedine akcije u N Sport online prodavnici nude veće popuste u slučaju online kupovine, čime se podržava rast digitalnog ekosistema u Srbiji i čime se kupci ohrabruju i podstiču da koriste Internet.

Iskustva kupaca

Na Internetu neretko možeš pronaći i iskustva zadovoljnih korisnika, koji mogu otkloniti tvoje sumnje vezane za neke proizvode. Takođe, imaš mogućnost da svoja iskustva i mišljenja podeliš sa drugim kupcima.
 

Nepostojanje gužve

Ukoliko ni ti ne voliš redove i gužvu, online kupovina je jedini pravi izbor za tebe. Pri kupovini putem N Sport online prodavnice, ne moraš se boriti sa “zapaljenom masom” tradicionalnih “kupoholičara”, već se iz udobnosti svog doma možeš obradovati novim odevnim predmetom, novim parom patika, ili nekim aksesoarom.
 

Nepostojanje pritiska

Kada si u maloprodajnom objektu, usled gužve i žurbe, često si prinuđen da odluku o kupovini doneseš brzo, bez užitka i bez razgledanja svih proizvoda. N Sport web shop ti daje mogućnost da detaljno istražiš sve proizvode koji te zanimaju i da bez ikakvog pritiska obraduješ sebe ili svoje najbliže.
 

Više kontrole

Svako od nas, mnogo puta, ograniči budžet za kupovinu, koji se lako prekorači kada ti se mnogi novi i atraktivni proizvodi iz maloprodajnog objekta ponude, a kojima ne možeš odoleti. Prilikom online kupovine, svako od nas ima više kontrole, jer isključivo sami odlučujemo šta ćemo zaista gledati i kupiti.

podeli