Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Puma RS-X trend redizajna

PUMA, RS-X, RETRO, 90
11. 04. 2019.

Tokom procesa redizajniranja Pumine RS linije patika za trčanje, rodio se novi proizvod - Puma RS-X. Kolekciju sportske obuće RS-X definiše prošlost, sa osnovnim ciljem inspirisanja budućeg sportskog stila. Ugledajući se na prošlost, a slaveći i uzdižući trendove digitalne modernizacije čovečanstva, Puma je kreirala patike koje idu u korak sa vremenom.

Davnih ’80-ih godina prošlog veka, RS (Running System) je zapravo predstavljao tehnologiju koja je omogućila ugradnju računarskog čipa u patike, a koji bi merio pređenu daljinu i potrošene kalorije tokom aktivnosti korisnika. Danas, čipovi u patikama više nisu potrebni, ali je Puma svoje prethodno znanje nadogradila. RS-X linija patika, pored svoje besprekorne udobnosti, zahvaljujući primeni RS tehnologije, predstavlja ekstremnu liniju sportskih patika, kako po svom dizajnu, tako i bojama. Ona ide u susret svetloj budućnosti, ugledajući se na uspešnu prošlost. Silueta RS-X patika predstavlja ekstremni dizajn sa kombinacijom različitih materijala i paletom jarkih boja.

Sa Puminom patentiranom tehnologijom mekog gazišta patika, RS-X ruši granice svojim jarkim bojama i retro stilom. Kombinujući tekstil i mrežu na gornjištu, patike su ujedno opremeljene profilisanim gazištem za dodatnu udobnost. Vanvremenskim izgledom kože i antilopa, sa reljefnim materijalom na zadnjem delu patika, RS-X predstavlja pravu kombinaciju stila, različitosti i komfora. Za inicijalnu RS-X Reinvention liniju, boje su birane na osnovu najslavnijih Puma archive modela, dajući potrebnu dozu ekstremnosti ovoj liniji patika.

Sa RS-X Reinvention, Puma je svoju franšizu podigla na viši nivo sklopivši partnerstva sa brendovima koji takođe donose inovacije u svojim industrijama. Tako su različite RS-X linije proizvoda inspirisane igračkama, televizijom, telekomunikacijama i svetom motora. Jedna od najznačajnijih saradnji jeste sa Hasbro i Hot Wheels kompanijama, gde je za 50-to godišnjicu Hot Wheels kompanije, RS-X prezentovan kao oličenje redizajna automobila igračaka.

RS-X Toys i RS-X Transformers


Slaveći redizajn igračaka, u okviru i izvan sveta patika, dizajn RS-X Toys patika inspirisan je igračkama. Nostalgična linija patika RS-X Toys vratiće vas u eru pravih igračaka uz koje su mnoge generacije odrastale. Ova retro silueta patika zadržala je takođe RS tehnologiju gazišta patika sa mrežastim gornjištem i kombinacijom različitih materijala izrade, uz jarke boje.

I to nije sve.

Kao fenomenalnu inovaciju, Puma je oživela Transformerse kroz RS-X Tranformers kolekciju. Prvi kadrovi ove naučne fantastike zabeleženi su još 1984. godine i postali su pravi pop-kulturni fenomen. Puma RS-X Tranformers kolekcija posebno ističe ikone Autobota, Bumblebee-a i Optimus Prime-a. Njihove super moći i neprikosnoveni dizajn predstavljeni su kroz siluetu RS-X Transformers patika.
 

RS-X Trophies


Među poslednjim iteracijama RS-X linije, Puma je lansirala RS-X Trophies, koje uzdižu slavu modernog doba društvenih mreža i televizije. Kao lukzusna linija sportskih patika, dizajn čini i zlatna boja, kao oličenje slave i priznanja. Dizajn RS-X Trophies je inspirisan postojećim kultirnim fenomenom Interneta, gde poznate ličnosti utiču na oblikovanje današnjice u sferama sporta, muzike i ostalog što čini savremeni trenutak.

podeli