Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


PUMA LQDCell tehnologija patika i AR mogućnosti

PUMA, LQDCELL, AR
16. 07. 2019.

Puma je lansirala novi model patika sa poboljšanom tehnologijom gazišta. Futuristički dizajn kombinuje modernu siluetu patika za trčanje sa dugačkim jezičkom i izraženim LQDCell đonom. Dizajnirana da menja realnost i pomera granice, LQDCell linija patika ima geometrijski dezen i tehnologiju koja pruža nešto više od samog vizuelnog iskustva.
 

Priča koja se krije u pozadini PUMA LQDCell tehnologije


Ono što dobijate sa PUMA LQDCell tehnologijom nije samo ono što je vidljivo na prvi pogled. LQDCell se bazira na Puminoj CELL tehnologiji iz ’90-ih godina sa unapređenim dizajnom i usavršenim performansama. Evolucija Pumine CELL tehnologije obezbedila je stabilnu potporu od sredine stopala pa sve do pete. Gazište je razvijeno od elastičnog jedinjenja heksagonalnih ćelija, tako da ćete se osećati stabilno i sigurno. Pored toga, meka jastučasta potpora u vidu SoftFoam+ rešenja obezbediće lak korak, bez obzira da li je u pitanju hodanje ili trčanje.

Trenutno je na našem tržištu dostupan model LQDCell Origin, u dve boje, a tokom ove sezone biće dostupni i ostali modeli iz LQDCell “porodice” patika, modeli kao što su Optic, Shatter, Tension... Patike sa LQD CELL tehnologijom će biti različitog dizajna, kreirane kako za trčanje, tako i za modni steet style.

Ali to nije sve.

LQDCell linija modela donosi i mogućnost primene izmenjene realnosti (AR – augmented reality), putem zanimljive mobilne aplikacije PUMA LQDCell App, koja je dostupna na App Store i na Play Store, a sve zahvaljujući neobičnoj geometrijskoj strukturi ovih patika i već primenjenih QR kodova na ovim patikama. U okviru aplikacije možete skenirati svoje LQDCell patike i na njih primeniti moćne filtere i efekte, kao što su plamen na patikama i mnogi drugi. Pored jedinstvenih mogućnosti pravljenja fotografija i snimaka, u aplikaciji je dostupna i AR igrica LQDASH.

Nemojte propustiti ovu novu i jedinstvenu mogućnost korišćenja filtera i efekata na patikama uz PUMA aplikaciju i budite među prvima koji će imati ovakve fenomenalne fotografije na društvenim mrežama.

podeli