Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Lacoste obuća kao pravi izbor za vas

LACOSTE, OBUCA
09. 07. 2019.

Stalna potraga za savršenstvom rezultirala je visokim kvalitetom i modernim kolekcijama koje Lacoste brend dizajnira, kreira i plasira. Prirodna elegancija i unikatan stil njihovih proizvoda ističe lepotu i slobodu pokreta svih onih pojedinaca koji postanu deo Lacoste sveta. Upravo iz ovih razloga, ova francuska kompanija predstavlja jedan od omiljenih brendova modernog muškarca i moderne žene.

Lacoste brend ugledao je svetlost dana davne 1933. Godine, kada je kompanija osnovana od strane popularnog francuskog tenisera René Lacoste. U proteklih nekoliko decenija, Lacoste je ojačao temelje svog brenda koristeći širok dijapazon proizvoda, od sunčanih naočara, preko aksesoara, do obuće, parfema i satova. Međutim, obuća je zauzela posebno mesto u ponudi proizvoda, čineći neretko prvi izbor pojedinaca koji traže jednostavan i sportski dizajn koji pruža udobnost.
 

Nekoliko činjenica za izbor Lacoste obuće

Dizajn obuće Lacoste


Lacoste neguje reputaciju kreatora sportom inspirisane fashion obuće, koja može biti nošena u različitim prilikama. Pažnja brenda je usmerena pre svega na proizvodnju espadrila, patika i određenog broja modela sandala i papuča, a svim modelima zajednička karakteristika je da je u pitanju obuća koja je ujedno i udobna i stilizovana.

Materijal izrade obuće Lacoste


Udobnost, izrada i korišćeni materijali su često presudni faktori prilikom donošenja konačne odluke za kupovinu obuće. Kvalitetni materijali izrade i vrhunski šavovi apsolutno mogu promeniti izgled obuće. Uz to, trajnost i izdržljivost obuće u direktnoj je korelaciji sa izborom materijala od kojih se obuća pravi. Lacoste patike, Lacoste espadrile i Lacoste papuče, izrađene su od vrhunskih materijala koji opravdavaju cenu obuće i koji pružaju udobnost i dug rok trajanja.

Lagano platno, koje je uvek dobrog izgleda, često se koristi u proizvodnji Lacoste obuće. Platno omogućava nesmetanu cirkulaciju vazduha, čime Lacoste obuća predstavlja prvi i pravi izbor za letnje dane. Korišćenjem platna na gornjištu obuće i na bočnim stranama obuće, Lacoste brine o vašem stopalu, obezbeđujući suv osećaj. Koža, pak, definitivno predstavlja najskuplji, ali i najsofisticiraniji izbor materijala za proizvodnju obuće. Fenomenalni izgled finalne obrade kože i prirodne karakteristike kože su, pre svega, glavni razlog za korišćenje ovog materijala. Lacoste kožna obuća se lako prilagođava vašem stopalu, dovoljno je topla da greje stopalo i zbog toga je veoma popularan izbor u svetu proizvođača.

Gotovo sva Lacoste obuća poseduje određeni postotak gume u svom sastavu, posebno đon. Guma se u proizvodnji koristi jer je rastegljiva, savitljiva i dugotrajna. Ona pruža mogućnost apsorpcije neravnina i udara pri kretnju ili bavljenju sportskim aktivnostima. Ovo je posebno važno kod patika.

Ortholite gazište


Lacoste i Ortholite kompanija nedavno su objavili partnerstvo, najavljujući da će od sada svaki proizvedeni par sportske Lacoste obuće posedovati renomirano Ortholite gazište. Ovo su važne vesti za one koji cene vrhunski kvalitet kada je u pitanju unutrašnjost njihove obuće. Ortholite gazište je prvi izbor velikih brendova poput Puma, Nike, Reebok, Adidas, New Balance, Timberland i mnogih drugih.

Uzimajući u obzir da je ovo novitet za Lacoste, ove vesti nadmašuju svaku sumnju da je Lacoste obuća kako otmena, tako i udobna.

Priuštite sebi kvalitet kakav zaslužujete uz Lacoste!

podeli