Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Italijanska tradicija i nasleđe - FILA je ponovo tu!

FILA, RETRO, DISRUPTOR
27. 08. 2019.

U Milanu je proteklih sezona vladalo nostalgično raspoloženje uz poznate italijanske brendove, kojima se u velikom stilu priključio neočekivani imperator nostalgije za davnim vremenima – FILA. Po prvi put do sada, italijanski brend, čiji su crveno-plavo-beli logo svi nosili u nekom trenutku svog života, od dece u školskim klupama do rok zvezda - ponovo je odlučio da zauzme svoje mesto.

Povrataku kultne kompanije za sportsku odeću i obuću značajno su doprineli aktuelni trendovi (poput masivnih “dad” patika), kao i ljubav prema glomaznim đonovima. Osnovan 1911. godine, pre Nike, Adidas i Puma kompanija, brend Fila je prebrodio teške devedesete godine prošlog veka. Pored nostalgije za dobrim starim vremenima. kao glavne teme, kultni brendovi na tržištu propagiraju trend koji oživljava retro estetiku, što savršeno pogoduje snažnom povratku FILA brenda.

Kompanija FILA je poznata i po svojim košarkaškim i teniskim patikama, kao i patikama za trčanje. Iako je proizvodnja obuće primarna delatnost kompanije, FILA se bavi i proizvodnjom sportske odeće, pretežno za tenis i golf, kao i proizvodnjom opreme za zimske sportove, a jedan od ciljeva kompanije je da obezbedi proizvode za individualne sportiste kojima je sport način života.


FILA Disruptor


Veliki povratak brenda FILA obeležila su i podsećanja na najpoznatije modele patika iz prošlosti, poput Disruptor modela. FILA Disruptor patike su bile jedan od najpopularnijih ženskih modela tokom 2018. godine u svetu. Pored masivne građe Disruptor modela sa upadljivim đonom, FILA na ovom modelu takođe podržava “logomaniju”. Ljubitelji patika i nostalgičari će se sigurno pronaći u njima. Poznati FILA Disruptor model patika je već postao must have ove sezone.

podeli